Blommor och ljus ger trygghet …

Kvällen har handlat om att packa lite inför flytt men idag har jag haft ont och mått lite illa så den effektiviteten som jag borde ha haft har saknats.

Det känns som om en tråd från stygnen i ljumsken efter operationen för 2 veckor sedan trycker på huden. Idag blödde jag lite så att det gick igenom jeansen. Suck … Imorgon skall jag till kliniken i Göteborg då de skall egentligen ta bort stygnen så får vi se vad de säger.

Efter det till banken för att fixa betalning och allt inför flytten till den nya lägenhet. Spännande och efterlängtat nu även om jag redan skulle vilja vara på plats och lämnat en ren lägenhet efter mig till nya ägarna.

Trots allt som jag borde göra istället så sitter jag framför teven och tittar på nyheterna. Vad händer i vår värld? Vad händer i vår rätt så skyddade Europa? Säkerhetsnivå 4 för första gången? Var på er vakt men lev som vanligt?

Skall jag ta tåget imorgon till Göteborg och känna mig trygg eller är det så att själva frågan betyder redan att jag känner en viss oro?

Många av oss har skrivit och taggat ordet #prayforparis eller/och #prayfortheworld men läste precis en artikel där Dalai Lama har sagt just att ”be hjälper inte” Gissar att han har rätt …

Nu skall jag gå och lägga mig bredvid min dotter som idag har haft prov och som kände sig rätt så nöjd i ett ämne som hon annars tycker är lite jobbigt så skall boosta henne lite extra för att lyckas ger mersmak <3

Önskar dig godnatt …

Vill du se en mysig och varm klipp som cirkulerar runt på facebook titta gärna på DENNA.

Visade den för Nicole som log åt den söta lilla killen som får varma och hoppfulla förklaringar från sin pappa. Trygghet är ett grundläggande behov <3 och blommor och ljus gav just lite trygghet till den här lille killen <3

Inget mer passande än en bild från en blomma i Stadsparken idag här i vår småstad  <3

IMG_3151

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *