Julklappar och mjuka paket …

Började den här fredagen med att inta en god frukost på Kafé Viskan med Tania. Gott och lyxigt att ”bara” få sitta ner och ha en skön mysig stund innan jobb.

Många som äter deras frukost buffé på fredagar så det blev i det lite skrikigare rummet som plats fanns =)

 Vet ni vad jag gjorde efter det? Gick och köpte 2 Julklappar till min dotter. Jag bara älskar att handla Julklappar och ja, jag älskar även att få, det kan jag inte alls sticka under stolen med.

Nicole kommer i år att sova över 23-24/12 så att vi kan ha en Julfrukost tillsammans och öppna paket då innan hon skall fira hos sin pappa och familj. Förra Julen var vi i Italien så i år får hon den svenska Julen med köttbullar och allt som rör till ett svenskt Julbord och jag vet att hon älskar det så glad för att få förmiddagen och för det som väntar på henne efter det <3

Även om Julen inte handlar om ytligheter så känner jag nog något slags kompensation känsla i år. Vill att det skall finnas lite paket under granen och att hon skall få den där varma chokladen som hon redan har pratat om med grädde och marshmallows =)

Apropå mjuka Julklappar har idag kommit en leverans från Fira.

Dessa mysiga stickade tröjor från Fira, 1799:- i storlekarna XS-L finns nu HÄR och i butik.

Den grå/blåa är ursnygg till DESSA gråare Please. Testade precis =)

Fira_AW158

12244554_10153290328603660_5422790265797701265_o

Nu skall jag nog stänga 2 min för att köpa mig ett kaffe =) Nackdelen med att vara själv  men ibland måste man bara =)

 

2 thoughts on “Julklappar och mjuka paket …

 1. Härligt med jul snart! Vi är taggade hemma och längtar efter julstök :-))

  Mysigt att få ha din lilla hemma i år, ska bli kul att se er nya lägenhet.
  Jobbar denna helgen så jag missar er på Pigalle, hoppas ni säljer rubbet :-)

  Kram Åsa

  1. I år längtar jag verkligen efter det även om jag har lillan endast på förmiddagen. Det handlar om att göra det bästa av det man har och i år skall jag verkligen göra det för har haft så dåligt samvete för ett par Jular så skall försöka kompensera lite <3
   Synd att du missar oss men om detta blir en årlig tradition så hoppas jag att du kan komma nästa år och tusen tusen tack för att önskningen om att sälja rubbet. Vill verkligen lufta garderoben nu när jag flyttar =)
   Kram till dig med och trevlig helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *