Tips på övningar på gymmet …

Ny vecka och den här måndagen behöver jag inte flänga till någon annan stad eller land för inköp (hör hur dumt detta kan låta =).

Även om det är roligt att göra det så behöver jag ibland en liten skönare måndag för att hinna med städning och allt annan fix som jag inte hinner med när butiken är öppen.

Då leveranser kommer på löpande band så måste man verkligen hålla ordning, se till att tomma kartonger hämtas, hinna med att ladda upp med nya varor och allt det som en butik & webshop kräver och som man inte alltid tänker på…

Ofta är det man ser bara ”selfies” med kläder på olika sociala medier och man får kanske uppfattningen att det är det som är jobbet =)  Fel tolkning isf. skulle jag vilja påstå …

Idag har jag dock en lugnare tempo på denna dag och väldigt glad för detta <3 Solen skiner och det är en fantastisk höstdag här i vår småstad. Älskar det här vädret, passar mig som bäst …

Kickstartade dagen med att vara på gymmet kl. 7 medan lillan fortfarande låg kvar i sängen då hon börjar en timma senare på måndagar.

Efter en tabata och lite ”vanlig” löpning kom Tania som alltid kommer med nya övningar att lära ut.

Det tar en stund innan mina små hjärnhalvor förstår övningen (lite långsam i koordinationen) men sen så sitter den.

Dagens magövning …

Startposition
IMG_2294

Sedan kickar du ett ben i taget ner mot marken utan att nudda det så att de är raka neråt för att sedan ta upp de ett i taget till startposition.

Benen skall vara rakare än vad de är på bilden nedan men var på väg ner så ”fångade” när jag ej var i rätt position. Sådant ser man inte alltid själv men om du har 2 ögon som tittar på dig och granskar varje rörelse så får man höra detta och har chansen att göra om och rätt  även om det gör lite extra ont i magen då =)

Sedan tar du ett ben i taget och ser till att de hamnar istället uppåt till skillnad från tidigare mot marken.

IMG_2298

Vill du känna dig som en strandsatt säl ( vet egentligen inte alls hur de känner sig =) så testar du den här övningen … Upp och ner med ben och armar, säger man saxen kanske för att beskriva den?

Tur för mig att bysten kunde få vara utanför pallen & mamma mia vad graciös man kan vara =)

IMG_2285

IMG_2286

När du har gjort 15-20, kör du ben och armar samtidigt men då öppnar du och sluter dem, dvs. du applåderar med både ben och armar. Hittar på lite egna gym termer då jag ej kan det där språket =)

IMG_2287

Sådana här bilder vill man helst slippa se sig själv på men å andra sidan sporrar de att gå tillbaka till gymmet för att träna sin kropp …

IMG_2292

IMG_2293

Kör 15-20 av varje moment X 3 <3

Två tips på två övningar som man kanske inte ser lite överallt och sådana som du får exempelvis köra med Tania om du anlitar henne som PT.

Vi avslutade med en kopp kaffe och så gick jag hem och serverade lite kaffe till min dotter som gick till skolan medan Knut och jag gick till butiken.

Dagens klädsel, skjorta i boyfriend model från Gestuz och Please Classic Patch, stripes & patch denna måndag <3 och dessa kläder samt träningsbyxorna i leo finns så klart hos WWW.FURIA.SE

Känner mig mest igen mig i dessa selfies =)

12096290_10153216254738660_5168779490418634773_n

Nu önskar jag dig en fantastisk start på denna nya vecka <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *