”Men mamma … ”

Nicole såg precis i datorn att jag tidigare idag hade lagt ut ett inlägg med rubriken ”tips på övningar” och kommenterade precis med orden:

”Men mamma, skojar du, skriver du om det?” och efter att jag visade henne bilderna från idag så skakade hon med ett leende på huvudet … Hahaha!

Jag ger dock inte upp och tänker fortsätta att tipsa om lite övningar då Tania är numera utbildad PT och har henne som den perfekta hjälpen för lite inspiration.

Vid 15 mötte jag upp Nicole och hennes kompis Matilda för att fika uppe vid biblioteket och för att kolla om de hade någon intressant utställning (ibland vill jag glänsa med att vara någon kulturell mamma) men med tjejernas stora glädje fanns inget så efter lite mys i kafét gick vi hem.

Fantastiskt väder så bara att njuta <3

IMG_3448

IMG_3449

(Skjorta Gestuz, Please Classic Patch, furia.se)

Nu vill min söta dotter veta hur mycket pengar hon kan få för att köpa Julklappspresenter och Matilda har precis givit henne en lektion i förhandlingsteknik (be om mycket för att mötas någonstans i mitten löd hennes råd byggd kanske på egna erfarenheter =) men Nicole testade komplimang tekniken på ett lite märkligt sätt =)  ”mamma, dina kinder är så fina, de är så jämn tjocka”

Svarade: ”Ordet ”tjock” Nicole låter oftast negativt så undvik det om du inte vill ha en budget på 0:-” så nu har jag visst jämn smala kinder.

Hahaha! Dessa tonåringar =)

Vet ni vad vi skall göra imorgon efter stängning (imorgon stänger jag kl. 17)?

Vi skall visst få se vår lägenhet och den här gången skall den nog vara färdig? Kanske att tom. tapeterna är uppsatta? Hoppas hoppas … Gissa om systemkameran kommer att isf. gå varm imorgon kväll =)

Har ikväll även godkänt en offert för städning av denna lägenhet som jag skall lämna och för hjälp med flytt så det känns otroligt skönt att få den hjälpen då jag ej kan ta ledigt några dagar … Snart så & längtan är STOR <3

One thought on “”Men mamma … ”

  1. Hej! Har just nu en frågestund i bloggen, vore kul om du ville kika in och ställa en fråga! Länk finner du under headern. Kram :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *