Skyltning & bio X 2 …

Denna söndag startade med att sätta igång en maskin tvätt för har man en gemensam tvättstuga som går max till 20 och jobbar till 18 så hinner man inte med tvätten och behöver jag säga hur mycket lättare det kommer att vara om 1 1/2 månad när vi har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten och kan därför tvätta när vi vill? Lyx !!!

Sedan gick jag till butiken för att möta upp en väninna som hjälpte mig att få upp till skyltfönstret min personliga nya sänggavel som jag tyckte kan få pryda butiken tills jag flyttar. Den är så vacker att jag vill att den skall användas under tiden istället för att den skall gömmas tills flytten är klar.

Tyvärr går det inte att visa hur det blev då allt speglar sig men här ett litet försök men med nyanser av vitt, guld, brons & svart så blev jag så otrolig nöjd <3

Tack Ulrika för hjälpen <3

IMG_2260

Passade på att även dammsuga och putsa hela ytan och nu har jag bestämt mig för att verkligen fixa detta varannan vecka <3

IMG_2261

IMG_2263

På måndagar brukar jag ha stängt men skall ha öppet ett par timmar  för att sedan gömma mig på lagret och fortsätta min städning där.

När Nicole kom bestämde vi för att gå på bio, en rätt så skön ”söndagsaktivitet” och min dotter valde ”Jurassic World” och så gjorde vi något lite ovanligt, vi gick tillbaka för att se ytterligare en film på bio, ”Everest” som jag ville se redan förra veckan då den även är baserad på en sann historia.

Ibland blir inte kort som man hade tänkt sig, speciellt om man är 13 år och skall hantera den nya stora systemkameran.

Vi kan iaf. vara överrens om att det framgår att jag hade DESSA jeans på mig =)

IMG_2267

På väg mot bion träffade vi åter på Ulrica som fotade när Nicole och jag kivades lite =)

IMG_2274

Vet inte exakt när men Nicole har vuxit så i längden för det är väl inte jag som redan i 40 års åldern börjar krympa & finns det någon ”jobbigare” än ens mamma när man är i den åldern? =) Minns inte varför jag började gestikulera så men i m italian, det ligger i mitt blod att prata även med händerna … =)

IMG_2277

Det visade sig vara ”barnens dag” idag på bio så första filmen fick vi se för halva priset vilket vi tackade för då vi valde att se två som tack för det rabatterade priset =)

Man fick även någon mugg för två … Bra med temadagar för ”kanelbullens dag” har vi inte firat, bullen har vi bestämt oss för att äta den imorgon =)

IMG_2279

 Nicole gör en inköpslista till sitt nya rum och jag skall nu gå och tvätta håret =)

Önskar dig en skön söndag kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *