Träning & fjärilar i magen …

Buonasera <3

Idag vaknade jag lite chockad över att klockan redan var 8.

Det händer nämligen väldigt sällan att jag sover längre än till 7 men välkommet så klart.

Har annars haft en rätt så skön söndag som började på jobbet och som tog mig sedan till gymet för att träna med Tania.

Har haft 3 dagars vila efter 2 träningspass i början på veckan men med idag blev det iaf. 3 =)

Blundade visst på det enda kortet men tro inte att övningen i sig  är så avslappnande. Bara att testa den själv isf. =)

IMG_0899

Även om jag tycker att det är väldigt skönt att ha kommit igång så är jag fortfarande den som tycker att koppen vi tog efter passet var den jag längtade mest efter … =)

IMG_0901

Väl hemma fick jag ett samtal från en väninna som skall på date ikväll med en kille hon har haft kontakt via sms och telefon men som hon aldrig har träffat live. Hon ringde för att fråga om hon kunde ta på sig den ponchon (den finns ej i webshopen än) som hon har köpt i butiken men mitt svar blev en klar ”nej”.

För varmt och för täckande för en första träff. Är man lite nervös så skall man inte ha något tjockt höstplagg en skön vårdag/sommardag som vi har haft idag =)  Jag håller så tummarna för att det blir en mysig kväll för henne för det är hon så värd  …

Alltid roligt och mysigt att höra andra vara lite nervösa vid en träff då jag saknar totalt de emotionerna när det gäller sådant. Otroligt tråkigt ja men den nervositet känslan i samband med sådant saknar jag totalt sedan flera år tillbaka.

De där berömda ”fjärilarna i magen” … Minns dem dock så väl för de är både jobbiga och härliga på en och samma gång.

När kände du de sist? Lite nyfiken <3

 

4 thoughts on “Träning & fjärilar i magen …

  1. Hej Michaela! Jag har fjärilar nu o ska träffas på fredag! Tycler de e lika överjävligt varje gång!!! Pust!!! Va kommer det sig du inte är nervös? Önskar jag va lika cool som du för lite jobbigt ede allt!:) kram Mia

    1. Min psykolog säger att det beror på att jag har gått igenom vissa saker som gör att jag har avskurit mig från den känslan =) Även om jag minns hur jobbig den var så hade jag önskat känna lite av den då den ses även som ett bevis på något vilket iofs. det inte behöver vara … Önskar dig lycka till fredag och tänk att andas, titta i ögonen och inte prata för fort =) Berätta gärna hur träffen blev, alltid mysigt att höra <3

  2. Det ska jag göra Michela!!!har mest fjärlilar innan, det brukar gå över när jag träffat honom! Mitt huvud maler om hur man ska framställa sig på bästa sätt… Vill inte säga för mycket negativt om alla trassliga kärleksaffärer man haft( pust) o vill inte framställa någon finare fasad som inte stämmer med verkligheten…. Puh! Hur brukar du göra?

    1. Vet du, mitt ”fel” är nog att jag är som sagt aldrig nervös så allt det som oroar vid en första träff slipper jag brottas med då jag är väldigt neutral när det gäller den biten…. Prata inte om tidigare pojkvänner och relationer vid en första träff, totalt ointressant om du frågar mig =) Att inte prata om det innebär inte att man målar en fasad … Lycka till nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *