Att samtala med fåglar …

Väninnans dejt blev inte som hon hade hoppats.

Det är ganska märkligt hur man kan bygga upp en fantasi eller förhoppning av sms, mail för att sedan känna när man väl träffas att den attraktionen man hade byggt upp genom en konversation bakom datorer/telefoner inte infinner sig när man väl står där live mitt emot varandra.

Att träffas i ett någorlunda tidigt stadium är nog rätt så viktigt så att man inte går och tror något som ej är. Har du erfarenheter av nätdejting? Den där kemin är så svårt att förklara och något man först vet när man ses.

Vid 14 tiden skall Knut och jag ta tåget till Göteborg (idag får han följa med till grannstaden) då vi skall göra inköp för Gestuz vår/sommar 2016 och så skall vi bara njuta av en skön kväll med vänner.

En ljuvlig start på denna vecka <3

Imorse när vi gick igenom Stadsparken kunde jag inte annat än att ta ett kort … Knut och jag gick en annan runda då jag ej ville skrämma och väcka de som sov =)

DSC_0138

Är det ett ålderstecken att börja prata med fåglarna i parken som jag gjorde idag? Eller beror det främst på att de kanske är vettigare än människor då de har vettet att vara tysta ibland? =)

Nu skall jag packa ihop mina grejer som skall med och så hoppas jag ett härligt Gestuz inköp som är det märket vi säljer som är mer ren i sina linjer och lite mer klassisk i sin design …

Önskar dig en skön måndag från en lite molning Borås <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *