Inköp Gestuz i Göteborg …

Buonasera från havet där jag sitter just nu med en skön filt på benen medan ljudet på regnet är min kvällsmusik.

Idag har jag och Knut (min hund) varit i Göteborg för att göra inköp hos Annika, som säljer Gestuz till oss. Idag kom förresten en leverans från detta märke och den längtar jag efter att packa upp imorgon …

Glömde fråga vilket maskin hon har för att göra latte för om just en latte kan vara vacker i sina nyanser så är denna det =)

DSC_0145

DSC_0149

I januari/februari kommer mycket mocka då jag älskar materialet och nyansen. En kortare rak kjol och en lång sådan i två olika nivåer, en kappa och ja en massa annat som bara framkallade mitt lilla ha behovet för dessa plagg som är mer kvinnligare på ett klassiskt sätt än många andra vi säljer.

Att kunna erbjuda en variation på stilar är viktigt då jag personligen tycker att det är roligt att kunna variera lite sin klädsel beroende på humör och tillfälle. Tråkigt om man alltid bär samma eller hur?

DSC_0146

Tackade för en underbar order och nu är vi som sagt vid havet för att imorgon bitti ta ett tidigt morgontåg och åka hem igen till butiken …

Igår kväll la jag ut en liknande bild på instagram @michelacastellari och fick frågor via mail om skorna. Nej, dessa finns inte att köpa hos oss men de är från butiken Luciano Padovani i Stockholm.

Har beställt nu samma model även i svart då jag tycker att en svart high heels tillhör lite av en basgarderob och snygga till denim eller klänning.

Igår la jag på instagram en liknande bild som denna nedan och fick frågor kring skorna. Nej, de finns inte att köpa hos oss men i butiken Luciano Padovani i Stockholm … Har beställt de även i svart då en high heels in black tillhör lite en basgarderob och förutom snygga är de även väldigt sköna …

Jeansen är dock från oss och Please Classic Imperial <3

DSC_0143

Nyheter på TV medan jag håller jag på att titta på olika systemkameror … Behöver en och behöver framförallt även lära mig lite hur man redigerar korten så att de blir så ljusa som jag ser många har i sina vackra bloggar …

Nu skall jag titta färdig på vad som händer i världen och så somna till ljudet av regnet och Knuts roliga snarkningar <3

Buonanotte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *