Flygbiljetter bokade …

Nu har jag äntligen bokat flygbiljetter till London för mig och Nicole med målet att förena nytta (inköp av bland annat vårt nya kommande märke Juicy Couture) med nöje.

Nicole har aldrig varit i London och då hon fyller år den 11/9 så blir detta en fantastisk present som hon förvisso redan vet då vi har ansökt om 2 lediga skoldagar men vilken upplevelse att få se denna fantastiska stad samtidigt som hon får följa med i showrummet för just Juicy.

En dröm för de flesta i hennes ålder kan jag tänka mig men min dotter är inte så imponerad. Lite för cool för det och det är jag tacksam för =)

Nu är det lördag kväll och dags att ta på sig en snygg sko som inte känns allt för damig för middagen på stan.

Gestuz hos www.furia.se 

IMG_9486-980x653

Önskar dig en ljuvlig lördag kväll <3

4 thoughts on “Flygbiljetter bokade …

 1. Åh vad kul med en Londonresa! Mina tjejer har länge velat åka, hoppas det blir av i höst. Gäller väl att få tummen ur och boka!

  1. Visst är det <3
   Underbart att få ta med mig min dotter när jag ändå skall dit för jobb och perfekt att då kunna stanna kvar en extra natt för att turista staden med henne.
   Finns så mycket jag skulle vilja se som jag ej har sett men är man 13 och aldrig varit där så är man nog nöjd med att få bara titta runt lite ... Gissar att hon inte skulle uppskatta de utflykten som jag skulle vilja göra =)

 2. Hej

  Härligt för er att åka när det går att kombinera både jobb/nöje och fin födelsedagspresent till Nicole…Jag har nu sett Valerie snygga klänning hon bar i går kväll på galan, synd att hon inte vann, men Nina från Filippa K är värdig vinnare (tror hon heter Nina)
  Ha en fin söndag
  Kram Nettan

  1. Det är fantastiskt att kunna ha denna möjlighet Nettan även om det självklart blir bara en heldag som hon kan få bestämma över då hon annars får följa med mamma på inköp. Tror dock att Juicy kontoret är helt fantastiskt att komma till som tjej för har varit i en av deras rosa butiker i Orlando och även jag som ej är så rosa av mig blev det. Det är som en godisskål och man kan inte annat än att vilja ha de där karamellerna =)
   Ja, verkligen synd att hon ej vann men det är en fantastisk designer som gör utstickarplagg … Hade nog hellre sätt att hon vann än någon som är mer åt det väldigt klassiska hållet för en gång skull =) men jag är ej med i juryn =) Detsamma till dig, kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *