Orangeriet, REA och träning på innegården …

Hej <3

Idag har butiken varit stängd så väl tillbaka i Borås gick Nicole och jag lite på stan då hon är åter hos mig sedan idag.

Har man butik går man sällan i butiker men  då lillan älskar Gina, HM och you name it så följde jag med, tittade, hissade och dissade =)

Hon köpte sig en tröja på REAN på HM, 70:- och helt klart värd varenda krona …
DSC_0060

Själv fick jag tom. handlat ett par träningsbyxor och ett träningslinne. Vi får se vad jag tycker om byxorna när jag har provat dem, gillar ju inte den tajta känslan och dess form men inser även att de flesta har på sig sådana när de tränar av en anledning. Jag skall därför ge de en chans innan jag går tillbaka med dem.

Vi tog även en dricka inne på Orangeriet, lite nyfiken som jag var på den nya byggnaden mitt i Stadsparken.

Lite för mycket ”Navet” (ett experimentscentrum här i småstaden) över inredningen för min personliga smak men får gå tillbaka och i lugn och ro och vänja mig lite … =)

Hade nog större förväntningar och det är nog de som ofta förstör det för oss i livet …
DSC_0068
DSC_0070

DSC_0071

Nicole lät lite som en politiker när hon med allvar uttalade orden att ”Orangeriet är helt ok men det hade varit bättre om de hade givit pengarna till vår skola” vilket man kan självklart inte annat än instämma i då skolan har fått stor kritik för bland annat kosten som har försämrats radikalt under senaste åren.

Misstänker dock att det finns olika konton för olika investeringar så det ena har nog inte med det andra att göra.DSC_0069

Väl hemma hände det oväntade och min dotter bytte om för att gå och träna på vår innegård.

Det har aldrig hänt tidigare att hon frivilligt har velat röra sig så bestämde mig snabbt för att följa med och heja lite =)

DSC_0062

Hon har sagt att hon skall träna lite varje dag och att hon inte vill gå ut och springa med mig då jag är för långsam!!!

Skall allt bevisa att jag kan så imorgon blir det löpning för att få upp konditionen. Min dotter skall få se, det är mitt mål =)

Mina 30 år mer skall inte stoppa mig från att springa fortare än den lilla som har legat i min mage i 9 månader =) Upp till bevis påstår hon då hon har inte sett mig träna på några år … Nu är jag där jag är med sedan några dagar nytt gymkort och nya gymkläder så ett steg i rätt riktning tycker jag allt.

Bara för att jag imorse inte skrev vilken blus jag hade på mig i föregående inlägg har nu kommit ett par mail med frågan så det är DENNA blus från Gestuz som jag hade tillsammans med Please jeans La Denim. Tack förresten för att ni gillade det inlägget lite extra <3

Idag har jag istället haft på mig den självklara t-shirten ”Blondes do it better” från italienska Happiness brand med Please Classic Parquet och Superga skor.

Ser på utväxten att min text faller lite på just det så på torsdag skall jag till Marianne på Youniqe och fixa till den =)
DSC_0086
DSC_0070

Och så tröttade Nicole på mig och mina lustiga kommentarer så hon skickade upp mig till lägenheten. Vår sista sommar på denna innegård så glad om hon utnyttjar den lite mer än vad vi har gjort … Hör henne sjunga medan hon stampar och lyfter på armar och ben. Kärlek från den mest pinsammaste mamman i Borås och kanske tom. Sveriges enligt henne <3

DSC_0089

Nu skall vi röja undan lite för det är KATASTROF stökigt här hemma!!!

Kram från mig/oss <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *