Att få hjälp hemifrån …

Idag var det meningen att jag skulle till gymet innan jag skulle träffa min väninna Linda MEN så vaknade jag senare än vanligt och så insåg jag efter att jag hade börjat gå att jag hade glömt det där gymkortet som behövs för att ens komma in så gick tillbaka och tänkte ”jag gör det sen”, ord som kan även betyda ”jag gör inte det alls” om man är som mig en lite tränar smitare =)

Som tur är har jag dock en dotter som har tagit på allvar sin roll som coach. Med orden ”ring mig när du är på gymet” då hon skulle till sin kompis ville hon försäkra sig att jag inte stannade hemma när jag väl kom hem =) Ringde men det räckte inte ”Mamma, jag vill höra att du ÄR på gymet” … ”Nicole, jag är vid maskinerna, det hörs inte att jag tränar” men då ville hon ha ett kort som bevis ”och inte en gammal som du har på din mobil”.

Det som saknades var att hon skulle tvinga mig hålla i en dagstidning också =)

Har du bestämt dig för att träna be din familj eller dina andra närmaste att hjälpa dig med att inte ge dig utväg till fusk för även om det är bara vi själva vi lurar så är åtminstone jag inte så smart i vissa lägen =)
IMG_1269

5 thoughts on “Att få hjälp hemifrån …

 1. Hej! Kommenterar inte så ofta, men läser varje dag :)
  Jag har varit på gymmet idag, första gången på evigheter..
  När jag är i form, typ om veckor;)
  Ska jag köpa religion kaftanen och Imperial jeansen du fota häromdagen, jätte snyggt!!
  Hur är jeansen i strl? Kram

  1. Då är vi två som har lyckats ta sig dit idag =)
   Jeansen är STORA i storleken. Tänk en storlek mindre än Please jeans om du har har/haft dem.
   Jag har alltid S på Please och på dessa har jag XS, ljuvlig sköna och favoriter <3
   Vi får kämpa vidare med vår träning!
   Heja oss! =)

 2. Tack för snabbt svar..:)
  Jaså så stora, jag har XS på please. Töjer sig Imperial lila mycket? Du är jättefin i dina :)
  Jag har ju inte fattat men ska TLS, ”läggas ner” el ”In i Furia?”
  Ska TLS inte finnas kvar som webbshop?
  Kommer du ta in Imperial byxor till herr på Furia? Många frågor nu:)
  Trevlig kväll

  1. Har du XS på Please skall du ha XXS på dessa. Alla jeans töjer sig ca 1/2 storlek men dessa töjer sig inte mer än ”vanliga”. Även Please tycker jag har blivit bättre i sin kvalité och töjer sig inte så mycket som det gjorde i början.
   Ursnygg denim som förvånar mig inte säljer slut på direkten. Samma fabrik som gör Please men Imperial är deras bättre märke …
   Till kille tror jag inte ännu…
   TLS blir bara webshop och Furia blir både och =)
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *