En nystart i livet …

Som oftast vill i livet tolkas ens handlingar av omgivning och vad som anses vara rätt & fel skiljer sig från individ till individ beroende på vad man vet om den personen och hur man själv är som sådan.

Vid 11 mötte jag upp min väninna Linda som om exakt en vecka flyttar till Örebro för att påbörja sin tre års utbildning som personalvetare och jag är glad för att hon som 40 årig får nu möjligheten och chansen att börja något eget i en ny stad efter en jobbig och slitsam skilsmässa och efter infekterade relationer som det ofta är när man går skilda vägar, en finner en ny kärlek direkt och lever i den lyckliga bubblan som detta innebär med de vänner som man hade sedan tidigare medan man själv får revidera om och sopa undan bekantskaper som kanske aldrig var vänskaper och får tänka igenom på vad man själv vill i livet.

Ibland behöver man en ny start och själv längtar jag efter att få hälsa på min väninna i det rummet hon skall hyra under sin studietid och är lite avundsjuk (på ett positivt sätt) för det studentlivet som väntar med en massa nya kontakter, lärdomar och spännande utmaningar. Jag älskar universitetslivet och tänker själv läsa någon ny fristående kurs till nästa höst …

Helgen vecka 12 skall Linda & jag tillsammans med 2 andra tjejer/kvinnor åka till Sälen för 4 mysiga dagar i den miljön som många älskar. De andra skall åka skidor men då jag inte kan och vill tänker jag bara gå runt i mina nya snygga Moon Boots och dricka varm choklad framför en brasa för att sedan byta om när de kommer och faktiskt leva lite utelivet på kvällarna, något jag aldrig gör annars.

När de flesta kommer med nyårslöften om att trappa ner med vissa saker, vill jag trappa upp dem =)

Nicole är hos en kompis innan vi två skall gå på bio och själv skall jag gå och byta om för att gå till gymmet och springa lite på löpbandet då jag skall idag hålla mig ifrån butiken där jag annars ofta fastnar =)

Skrattade när Nicole såg vad jag hade på mig när jag skulle gå och möta Linda ”Mamma, jag är inte förvånad” … Hon tycker att jag mer eller mindre bor i DESSA två skjortor men visst är det så att vi alla har favoritplagg som vi bara tar på oss direkt efter att de är tvättade?
IMG_1250
Nu gym och sedan bio. Myssöndag helt enkelt <3

2 thoughts on “En nystart i livet …

  1. Åh, kommer du till Sälen! Då kanske vi kan passa på att säga hej till varandra på riktigt =) Bor nämligen där sen drygt tre år tillbaka. Skickar dig ett mail om det längre fram.

    Kram

    1. Det tycker jag verkligen att du skall göra för jag lär vara ensam på dagarna så bara trevligt med lite sällskap när jag surplar i mig min varma choklad =)
      Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *