Klänningar på 60% REA !!!

Buongiorno från en regnig Borås!

Igår kväll var Nicole och jag på bio för att titta på filmen ”Micke & Veronica”, en söt familjekomedi som handlar om olikheter och om kärlek. De rika profilieras oftast som snobbiga och tråkiga medan de vanlig ”Svensson” som rolig, lite märklig och trevligast. Generaliseringar om samhällsklass kryper fram och visar sig under temat humor.

Både min dotter och jag älskar att gå på bio så hoppas att vintern bjuder på några riktigt bra filmer att se fram emot. ”Gone Girl” är favoriten än så länge bland de jag har sett. Tips kanske?

Idag har jag varit på jobbet och vi håller på att flytta el och annat i butiken till nya bolaget så några samtal att ringa upp. The Little Showroom kommer att ha öppet idag, tisdag och onsdag för att sedan ha stängt torsdag och fredag och med en ”grande finale” på lördag då ALLT kommer att tas fram (även det lilla som är kvar från förra vår/sommar) för att försöka sälja av det mesta då The Little Showroom blir sedan ”bara” webshop.

Butiken tas istället över av webshopen Furia.se som kommer att bli både butik & webshop med mig bakom och framför kulisserna <3 och med hjälp av Carro i butiken.

Kontentan är att ni har möjligheten att FYNDA en massa!!! HÄR finns nu alla klänningar med en REA på hela 60% !!!

Bilden nedan visar Love Dress, från Dry Lake, bilden är lånad från deras instagram konto …
IMG_1309
Ett inlägg om att fynda denna regniga måndag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *