Inköp Marlies Dekkers, Pretty Polly & DKNY …

Hej denna torsdag <3

Har nästan precis avslutat inköp på strumpbyxorna från Pretty Polly som sålde slut på 2-3 dagar och så har jag även lagt till några i en ny model som är inspirerad av den berömda boken ”50 shades of him” =) Just den modellen kunde jag INTE missa för ni kommer att älska den …

Veronica som är den söta säljaren hade på sig naturligtvis en behå från Marlies Dekkers som jag kunde fota henne i då det är just en av modellerna och i en av färgerna vi själva har i webbutiken. HÄR finner du denna lyxiga i champagne färg…
IMG_9127
Samma har vi även i svart så klart …
IMG_9079
Behån jag visade i bloggen igår har jag nu beställt även i rött så riktig läcker i passionens färg <3

Min dagens outfit, ni har ju sett den förr =)

Skjorta Imperial och denim Imperial, finns HÄR.
IMG_8969
Min dotter är hos sin pappa med familj ikväll så jag skall städa lite och lägga mig och läsa en bok som jag påbörjade på och som jag dock aldrig kom så långt i.

Har oftast väldigt lite ro för läsning men älskar när jag hittar de stunderna <3

Vill även tacka de på Loopia som hjälpte mig med bloggen sent igår kväll, har lovat att skicka några donuts som tack och lovar att jag har ej glömt. Själv i butiken idag så har lite svårt att ordna det men lovar inom ett par dagar =)

Förresten, igår la jag på instagram den här lilla söta uggla som jag såg i skyltfönstret i barnbutiken Kurragömma här i småstaden. Hur söt som helst och den står högt på min lista på saker att önska mig men grejen är att jag vill ha den NU =)
IMG_9131
Min dotter tyckte att jag var lite barnslig som ville ha en uggla för 319:- men visst är det härligt att man fortfarande kan känna att man vill ha något så gulligt som annars ett barn skall önska sig och inte en 43årig kvinna? =)

Nu skall jag koka lite kaffe här på jobbet <3

Kram

13 thoughts on “Inköp Marlies Dekkers, Pretty Polly & DKNY …

 1. Vem säger att en leksak inte kan vara en fin inredningsdetalj. Och det är tillåtet att plocka fram barnet i sig.
  På höstlovet tog jag min son och åkte till Helsingör för att titta på en utställning om robotar. Där hade dom en leksaks säl som man skulle klappa. Den hade jag lätt kunnat köpa om jag visste att den fanns att köpa. Den var bara så underbar.
  Igår när jag var på Gekås och skämde bort mig själv, så gick jag igenom leksaksavdelningen och saknade att jag inte har något barn att köpa leksaker till i julklapp.
  Den känslan när man tar i en sak för att köpa den och man kan nästan se framför sig hur glad barnet kommer att bli när dom får den är underbar.
  Jag brukar köpa sånt dom önskar sig istället för att köpa massa skräp som dom inte uppskattar.

  1. Jag hoppas att någon köper den till mig för jag skulle bli såååå glad =)
   Hoppas du shoppade många bra presenter och att du blev nöjd med din utflykt =)
   Kram <3

 2. Ugglan är jättesöt…:-) Du verkar att ha en fin affär med mycket snyggt,synd bara att den ligger så långt bort men får ta en sväng inom när man är i närheten,så ha en fin torsdagskväll Michela…..Kram

  1. Visst är den och jag vill så gärna ha den på min nattbord så att jag kan titta på honom och le innan jag somnar och vaknar =)
   Önskar dig en trevlig kväll också och kom gärna när du är i närheten … Skall fixa till den i februari så den kommer att ändras lite i färgerna =)
   Kram

  2. Ok måste komma till Borås nån gång och kolla in din affär (Bor i Strömstad) Skönt att du åker till Bologna över jul och har mysigt med släkten och vännerna du har där,aldrig varit i Italien men vill gärna åka dit nån gång…:-) Själv åker jag och min sambo till Malaga den 20/12 och firar julen,vi köpte et hus där för 2,5 år sedan så vi brukar åka dit så ofta vi kan,skönt att bara koppla av där och bara va oss själva…:-)

 3. Hej

  Jag såg i tidigare inlägg vad fint med granris i skyltfönstret…Ugglan är så super söt…Haha jag tycker att lite barnasinne ska man ha kvar i sej…Jag köper ju choklad kalender varje år, mumsigt med en bit om dagen …men detta år skickade jag ner den till Småland och tar alla bitar den 23/12, när jag kommer dit haha…För vi har ju godis uppehåll..Hur går de Michela?
  Tänk snart åker du och Nicole till din syster, åker du under 19-20/12 helgen? Om du visste hur glad jag är, för din skull, att du kommer få mysa så mycket med alla där i Bologna, var de dit?
  Ha en fin kväll /Kram Nettan

  1. Jag har fuskat Nettan =( Jag har inte hållit mitt godisförbud så bra, är helt kass på sånt så kommer aldrig att kunna vara ett gott exempel på sund konst =) Det får andra bättre bloggerskor göra men har iaf. börjat träna lite och från och med januari har jag sen mer tid för träning och skall träna 4 ggr i veckan.
   Det är mitt mål <3
   Nicole och jag åker den 23/12 och är i Bologna hela 6 dagar, de skall bli helt ljuvliga och både lillan och jag läääängtar enormt mycket efter syster/moster syskonbarn/kusiner <3
   Kram <3

 4. Frågade dig igår om bh´n.. och om den skulle kunna komma innan fredag alltså i morgon..vågade inte chansa då jag e borta några veckor.. men kommer beställa direkt jag kommer hem..För den vill jag absolut ha…//kram o lycka till m ugglan

 5. Hej Michela och tack för en fantastiskt rolig och intressant blogg. Ska du beställa hem BH:n i alla färger och storlekar? Det är lite utplockat i storlekar

  1. Tack själv för att du läser … Har precis lagt order på flera svarta så har lagt in storlekarna där de var slut och så har jag beställt några röda i samma model och en ny fantastisk svart behå som kommer inom några dagar samt en lite enklare i svart … Mycket nytt kommer <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *