När det blir ”lite” fel …

Godkväll <3

Kan inte annat än att le av min oförståelse för två förkortningar och ett uttal =)

Häromdagen fick jag ett mail med orden ”FYI ” vilket jag läste som FYY och trodde att sändaren hade skrivit fel … Fyy för vad var dock min tanke då det bifogade meddelande innehöll inget märkligt… Fick sedan veta att det betydde ”For your information” och vid flera tillfällen har jag sett att instagrammare skriver #ootd under bilden vilket jag trodde var ett märke för att just ikväll inse att bokstäverna står för ”outfit of the day”.

Är det bara jag som ligger lite ”efter” när det gäller förkortningar som dyker upp som små svampar =)? Jag håller mig till den klassiska P.S. som jag gillar och förstår <3

Denna morgon blev också lite rolig och stressigt då min dotter hade INGET att ta på sig trots att hon har en välfylld garderob som har gått från en hylla när vi flyttade in i denna lägenhet för 7 år sedan till alla hyllor minus en =)

Frågade om hon ville låna min Coco t-shirt men mitt uttalande fick henne att säga ifrån då jag sa KK t-shirt då man säger så på italienska ” MEN MAMMA!!! Du går väl inte och säger till dina kunder om de vill prova KK t-shirten eller?” Oooops!!! =) Min lilla professor till dotter är tillbaka imorgon för att fortsätta sina lektioner i svenska språket =)

HÄR finner du COCO t-shirten som jag numera uttalar med fransk accent och då Dead Legacy säljs endast i webshopen så slipper jag risken för fel i uttalandet =)

Dessa kostar 499:-/styck <3
IMG_9033

Min fina väninna My var blog du läser HÄR

09

Nu skall jag tvätta håret, ta på mig flanell pyjamasen och sätta mig lite framför teven och imorgon skall jag till gymmet för att träna mitt fredagspass <3

Önskar dig en mysig torsdagskväll …

 

9 thoughts on “När det blir ”lite” fel …

 1. Hahaa jag skrattadet gott när jag läste ditt blogginlägg… PS är ett uttryck jag inte har hört på hundra år (typ) hahahahah

 2. Hej

  Jag är också helt borta med alla förkortningar..Jag hänger inte alls med haha men det bjuder jag på…
  Kram Nettan

 3. God morgon :)!

  Hahaha ja visst är det roligt med förkortningar :).
  Har en dotter på 20 så jag har hört och får fördelen att hänga med på tåget :).

  Men FYI har jag använt de senaste 10 åren. Arbetar ju med ekonomi och har engelska som koncernspråk :), då får man lära sig ett och annat ;).

  TGIF today :)!

  Ha en härlig dag och trevligt helg!
  Älskar din blogg, den är underhållande och informativ på samma gång.

  Kram <3 Lotta

  1. Hihihi ..

   TGIF betyder= Thank god it’s friday :D

   Nu har du fått lära dig lite fler förkortningar :D

   Hahaha ja det vet jag också vad MILF betyder. Det har jag fått höra en del ggr då man va singel och ute i krogsvängen ;) …

   Ha det gott!
   Kram <3 Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *