Hockey pocky/pokey och jeans …

Nu på förmiddagen har jag skrattat så att tårarna har runnit och visst är det helt underbart då det är lite för sällan man skrattar så gott? =)

Anledningen är lika barnslig som ordet men just därför så befriande kul. Det handlade bara om att en vän ringde och berättade att han hade spelat ”hockey pocky” (vet inte hur man bokstaverar) och om hockey skall lata manligt, tufft och kaxigt så lyckades inte denna variant av hockey med denna förmedling =)

Så löjligt av mig att skratta så av detta men så himla skönt när man annars har en massa andra stressande tankar som dock börjar nu falla på plats lite sakta men säkert.

Hockey pocky/pokey … Har du hört talats om detta?

Googlade och fick fram den här bilden? =) Hmmmmm …. Vuxna män i en hockey ring som dansar? =)
514fXR6eA4L._SL500_AA280_

Nu har jag packat en massa ordrar och blir faktiskt väldigt glad att så många har beställt Marlies Dekkers behån för det visar att vi vågar lite mer än vad många tror.

Personligen tror jag att vi kvinnor som har alltid en massa omkring oss (män också så klart) behöver ibland få känna oss lite kvinnligare och små accessoarer kan definitivt hjälpa för den rätta känslan oavsett om vi är i ett förhållande som behöver kryddas mot vardagens plus och minus eller om vi är singlar och nöjda med hur vi har det/eller söker någon att dela livet med.

Har du inte läst föregående inläggen finns behån HÄR.
15421_1_Marlies-Dekkers_Dame-de-Paris_Push-up-Plunge_Aviani_1000x1000

På Furia kommer med stor sannolikhet att komma ytterligare ett exklusivt märke på underkläder, inte lika kaxig som Marlies Dekkers men nog det exklusivaste i branschen och ett brand som vi italienskor alltid har älskat och tittat på.

Berättar mer när det är säkert …

 Nu lite acai för att få i mig lite antioxidanter (bara ordet får mig att må bra) och så skall Jessica och jag på inköp i Göteborg för Miss Me. Miss Me är en av de märken som finns på The Little Showroom HÄR.

1290

Brukar säga att Miss Me ger oss kvinnor snygga rumpor och Please jeans som du finner HÄR ger oss smalare ben men självkart är båda snygga baktill och framtill <3

017

Nu bil & Göteborg för att sedan gå och titta på ritningar på ett nybygge här i småstaden.

Spännande <3

4 thoughts on “Hockey pocky/pokey och jeans …

 1. Det är nog hockeybockey du menar.
  Numera heter det rinkbandy, så googla på det istället. Det är något manligare än det du fick fram =)

  Kram

  1. Hahaha! Det är nog göteborgdialekten som gjorde att jag hörde hockepockey =)
   Rinkbandy låter lite bättre får jag allt säga =)
   Tack för informationen =)
   Kram

 2. Haha det heter fortfarande hockeybockey i Göteborg iaf för oss födda på 60-talet. Så du hade rätt där Michela☺
  Kram på dig och ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *