Presenter i stora lass …

Nu börjar vår lilla fredagsmys  för det är det perfekta vädret för det just idag <3

Självklart har vi godis, levande ljus och myskläder på oss som vi slängde på oss direkt efter att ha varit och tittat på ritningarna angående en lägenhet som vi kanske vill köpa och som kommer att stå klar nästa höst.

Nicole bläddrar koncentrerad i broschyren och katalogen vi har fått med oss medan jag tänker på de där detaljerna som när skall man sälja, var skall vi isf. bo tills vår nya är färdig, handpenning, lån och allt som någon måste tänka på…

Whatever, ett steg i taget =)

Idag innan jag åkte till Göteborg med Jessica kom min väninna Tania och se vad glad hon var och hur anonym hon ville vara när hon står tomhänt untanför butiken =)
IMG_9160
En del Julklappar blev inslagna och så kunde inte hon heller låta bli den här behån och den satt perfekt även på henne!

Vi har öppet lördag 10-16 och söndag 12-16 för nu börjar nog lite Julhandeln här i vår stad, eller väntar ni i sista sekunden?

Från butiken till inköp i Göteborg hos våra underbara leverantörer för Miss Me, Just R och några nya jeans märken som vi kommer att presentera längre fram. Miss Me och två nya jeans märken för Little Showroom och snygga Just R för Furia.

Shopping behovet tillfredsställs genom alla inköpen och så undrar man vid varje tillfälle hur alla lyckas alltid göra nya jeans, klänningar, toppar som gör att man vill ha just Den? =)

Självklart får även de små lära sig lite fashion när man har en pappa i branschen =)
IMG_9167
Tack för ett trevligt inköp <3

Nu är det dags för lite ”Idol” i bakgrunden för även om jag inte följer i vanliga fall så är det ju FINAL! Heja Molly!!!

Önskar dig en ljuvlig fredag kväll <3

 

4 thoughts on “Presenter i stora lass …

 1. God morgon Michela…:-)
  Underbart med Fredagsmys….Ser att du kollar på ny lägenhet och tänk va spännande det är för din dotter,för dig också…:-) Men är många bitar som ska falla på plats när man säljer/köper ny bostad,men det grejar du säkert,så ha en underbar lördag.Visserligen ska du jobba,men kan va kul det också,speciellt med dit arbete,träffar säkert många härliga människor…:-)
  P.S (jag brukar också p.s,det är inte för gammalt..;-) Hoppas ni säljer mycket kläder idag…kram…:-)

  1. Godmorgon Carina =)
   Just vid sådana här saker om bostad som skall säljas, banklån som skall betalas, lösas och en ny som man skall söka, flytt och allt, just då känner man sig lite ensam för jag kan så lite och hade behövt en pappa eller en man eller en egen förmögenhet så att man inte hade varit så utsatt för allt =)
   Kanske något att önska sig i Julklapp? =)
   Först kaffe med en väninna och så jobb och jag hoppas så också att Julförsäljningen sätter igång i butik och webshoppar <3
   Konsumtion förespråkar jag denna Jul, av helt egoistiska skäl =)
   Kram

 2. Banken brukar att va behjälpliga med det ekonomiska,och själva flytten bör du nog inte va orolig för,finns säkert många snygga och starka killar som nog gärna hjälper dig med det…;-)

  1. Bankerna är lite svårare när man är egen och är ensamstående då de ser riskerna =) men får nog lite hjälp med detta hoppas jag och när det gäller flytten får jag göra cocker spaniel ögon och hoppas =)
   Nu Julgran =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *