Mer pengar på Julmat?

Godmorgon !

Tvätten har hämtats, Knut har rastats och så skall jag snart träffa min väninna Tania för en kopp kaffe innan butiken tillkallar. Jessicas helg i butik men jag är där också då varor från Furia är på plats så att ni kan prova om så önskas.

Please jeansen är uppe i butik och lite annat också så välkomna ! Självklart fixar vi paket även om våra är kanske inte så ”Juliga” av sig …

Att gå lite ”mot strömmen” är lite vår grej eller … blivit =)
IMG_9133
I eftermiddag har jag lovat Nicole en liten runda bland butiker och så skall vi sysselsätta oss med att ta fram Julen i vår lägenhet. Vi har inte så mycket av den men något skall vi nog kunna plocka fram.

Har du fixat Julgranen? Vilka färger har du valt att klä den i? Lite nyfiken av mig <3

Önskar dig en skön start på denna lördag och så är mitt egoistiska önskemål att de hade fel på nyheterna då de sa att svensken kommer att lägga mer pengar på mat än på Julklappar i år.

Tänk på att alla vill ändå börjar banta efter nyår så är det inte onödigt att vräka i sig mer än förra året? Då har vi ju ännu mer att gå ner !!!

Mycket bättre att köpa snygga kläder som du kan välkomna det nya året i eller köpa fina presenter att glädja andra med … Hahaha! Anar ni ett ytligt egoistiskt önskemål har ni tolkat mig helt rätt =) <3

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *