Giving People …

Igår hämtade jag ett paket som innehöll ett vackert ljus i svart & guld med Giving People som avsändare. De vill uppmuntra att tända det för att skänka ljus åt barnfattigdomen då ca 232.000 barn lever i ekonomisk utsatthet här i Sverige.

Visste du detta? För mig låter det som en chockerande siffra. Självklart blir detta ännu mer påtagligt under jultider då många familjer inte har råd med Julklppar eller Julmat. Giving People finns därför till för att ge dessa familjer en enklare vardag.

För att se vad du och jag kan göra för att hjälpa till gå in HÄR och på sidan finner du olika sätt vi alla kan hjälpa till för att barnen skall få känna av lite av den ytliga Julen som vi sänker till våra egna barn. Att orättvisorna i samhället finns vet vi men vi vet också att med små medel kan vi göra en stor skillnad i andras liv.

Ikväll tänder jag ett ljus och skall själv gå in på sidan för att se vad just jag kan göra för att ett barn skall få känna lite av det som de flesta barn längtar efter med Julen <3
DSC_0054
Tack för det vackra ljuset som kommer med ett viktigt budskap och med en viktig uppmuntran om att göra själv en skillnad för någon annan <3

Ett sätt är att ta en bild på just ditt ljus och #envarmarejul För varje bild som # med det skänker Baraspara 2:- till Giving People så ta ett mysigt kort redan ikväll så hjälper du redan med något…
DSC_0056
Det är ju trots allt så att vi alla KAN göra något …

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *