Det avgörande ”första intrycket” …

Godmorgon denna första tisdag i december då jag vaknade 4 på morgonen =)

Först & främst vad roligt att se att så många av er gillade strumpbyxorna jag bloggade om i förrgår och hoppas att ni alla som beställde dem blir riktigt nöjda för visst är de riktigt läckra till skillnad från ”vanliga” sådana?

För ett par veckor sedan kom en inbjudan som jag kände att jag gärna ville tacka ”ja” till så frågade min väninna Linda om hon ville följa med till grannstaden Göteborg för att lyssna på en föreläsning om ”first impression” med stylisten Lizette och PT:n Björn som föreläsare.
IMG_8056
Vid 17.30 var vi på plats på Hotel Rubinen på Avenyn där de hade hyrt en av konferensrummen. En kaffe och lite frukt senare var det dags att inta sina platser och då vi båda ser lite dåligt valde vi första raden =).
DSC_0038

Jag sitter ofta längst fram och har alltid gjort även på universitetet för då skärper jag min koncentration lite mer än vad jag hade gjort om jag hade gömt mig längre bak.

Björn som är i träningsbranschen började och berättade lite allmänt om hur viktigt en stark hållning är och tog upp några knep & övningar man kan göra för att träna kroppen i en rak hållning som utstrålar selfconfidence. Vidare tycker han att vi skall alla styrketräna 2 ggr i veckan, konditionsträna 2 och då är tiden på 15 minuter per pass vad som krävs för tar man ut sig ordentligt klarar man inte av mer och just det skall vara målet. Dessa 4 pass skall kombineras sedan med vardagsmotion som PW och annat.

Kroppen kräver helt enkelt motion tillsammans med en hälsosam kost för att öka chanserna till den självsäkerheten vi vill utstråla när vi kommer in i ett rum. Lizette kompletterade med tips om basplagg som vi borde ha i vår garderob, knep man kan använda sig för att se längre/kortare ut och hur vi skall klä oss beroende på vilken kroppsform vi har och lite om färgpsykologi som jag redan har lite kunskaper om …

Stylisten Lizette berättade att alla kvinnor vill ha en timglasfigur men de olika kroppsformer är päron, äpple, glassstrut, kvadrat mm. Jag tror dock att jag har en timglasfigur men med lite mer sand i än vad jag skulle önska =)))

 Tack Lizette & Björn för att ni delade med er av era kunskaper och om insikten att ”man får aldrig en andra chans till ett första intryck” =)
DSC_0041

Den vita skjortan från italienska Imperial som jag har på bild finns även i ljusblått och finnes HÄR.

Så här snygg sitter den när man inte har en timglasfigur med mycket sand i =) och Please jeansen som hänger bakom modellen finns HÄR.
IMG_1357

Föreläsningen höll på i ca 90 minuter och trots att vi fick lära oss att val av kost påverkar huden och allt annat så gjorde vi något man kanske inte borde när man har precis fått inspiration. Vi gick till Farelliss och åt en pizza. Hahaha! Mer onyttig sand rakt in i kroppen!!!
IMG_8950

Vi skrattade åt detta men så är man inte där varje dag och pizzorna är så otroligt tunna att vi intalade oss att de var egentligen bara som en ”halv”.

Alltid lika underbart att höra hur man finner små bortförklaringar & ursäkter för de frestelserana vi ej står emot för stunden.

Efter några skratt åkte vi hem igen till vår småstad och nu har klockan hunnit bli 5 =)

Skall försöka sova en timma till men så väntar ett möte 7.30 och ett inköp av en made in Italy brand på Furia.se kl. 9.30 <3

Natti <3

One thought on “Det avgörande ”första intrycket” …

  1. I definitely wanted to construct a simple message so as to say thanks to you for these wonderful suggestions you are sharing here. My time intensive internet lookup has now been compensated with excellent facts and techniques to talk about with my family. I ’d say that many of us visitors are definitely blessed to dwell in a fabulous place with very many wonderful individuals with helpful suggestions. I feel truly blessed to have used your entire website and look forward to so many more thrilling moments reading here. Thanks a lot once again for everything.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *