Ny operation? …

Tidigt imorse åkte jag till Göteborg för att åter träffa en läkare på kliniken där jag för fyra år sedan skulle ta bort lite fett på knäna och lite på innelåren men som resulterade i en total misslyckad operation som gjorde att jag idag ser ut som gammal dam med grov cellulit…

Inte det minsta roligt när man ”bara” är 43 och även om vissa kanske tycker att ”man får skylla sig själv” när man försöker ta till ”plastikoperationer”som genväg så är jag inte av den åsikten alls, som ni kanske förstår.

Det mest irriterande har varit hur man har hanterat detta och jag har verkligen visat prov på stor tålamod och empati för den mänskliga faktorn om att saker kan bli fel.

Efter dock 4 operationer och 4 år vet jag inte riktigt om jag vill utsätta mig för en femte för nu har en överläkare i Uppsala kommit med förslaget om att man skall behandla området med att mjuka upp ärrvävnaden för att sedan operera mig genom att transplatera fett från ett rikt område till de ställen där för mycket har tagits bort och som idag ser ut som hål/gropar i huden.

Å andra sidan vill jag försöka göra allt för att det skall se bättre ut då det ser hemskt ut idag =(

IMG_8933
Nog om det också =)

Ordrar har packats på jobbet och så skall jag bli hämtad av min väninna Linda om en timma för vi skall åka till Göteborg (igen) för att gå på en föreläsning om det där ”första intrycket” så nu skall jag hoppa in i duschen och fixa till  mig lite <3

Kram <3

 

10 thoughts on “Ny operation? …

    1. Precis det de vill att jag skall göra några ggr innan de opererar mig men skulle nog få sova med en sådan maskin för att det skall hjälpa med hur jag ser ut idag =) men ja, det skall göras innan för att förbättra möjligheten till en lyckad femte operation …

    1. Tack snälla du … Jag hoppas vid varje tillfälle men känner också att jag börjar tappa tron om att det kan bli bra och tilliten för hur det hela har skötts …

  1. Usch…låter inte roligt..:-/ Hoppas du får ordning på det så snabbt som möjligt så ha en jättemysig kväll Michela….kram Carina…:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *