Strumbyxor från Pretty Polly …

Godkväll på dig denna söndag!

Känns lustigt att det är måndag imorgon när butiken har haft öppet idag men under december månad så har vi så klart öppet varje dag, Julhandeln börjar oftast lite sakta men säkert efter Första Advent. Vi väntar på lite snö också för att komma in i rätt stämning, eller hur?

Har du funderat vad du skall köpa? Många kör den klassiska Julklappsleken för att inte behöva inhandla en massa paket.

Ett smart och roligt sätt för att umgås utan att behöva känna någon stress för att ekonomin inte tillåter allt för många paket och för att det även är lite stressande att köpa något bara för att det är Jul.

Jag skulle idag börja tipsa om lite Julklappar från andra butiker & webshopar men får vänta för hann inte springa iväg och fota som jag hade tänkt. Lovar i veckan som kommer.

Idag får jag därför istället tipsa om något som jag egentligen inte gillar då strumbyxor har nog aldrig varit min grej i och med att jag undviker att visa mina ben och då jag är mer jeans/byxor än annat.

Dock finns det så klart de tillfällen som tillhör undantagen och så hittar man just de strumbyxorna som gör att man vill ha de där undantagen.

Strumbyxor har för mig alltid varit något okvinnligt och obekvämt MEN så såg jag dessa ljuvliga som är lite mer än den klassiska strumbyxan som vi är vana vid och helt plötsligt finner jag de kvinnliga och faktiskt rätt så sexiga (ett ord som provocerar här i norden men som jag personligen tycker inte är fel att vilja vara).
IMG_8866

Nu under december månad är det många middagar och fester som kräver klänningar och varför inte ha den strumbyxan som lyfter den allra enklaste klänningen?

HÄR finner du Pretty Polly och om inte till dig så är dessa kanske en underbar present att ge bort till ett pris som ligger mellan 150-200:-?
pretty_polly_shape_in_suspense_suspender_tummy_shaper_tights2
IMG_8867

IMG_8893

På The Little Showroom finner du några underbara klänningar till bra priser om du inte har funnit The right one. Titta in HÄR för att se om vi har något som tilltalar, flera skall läggas in i veckan <3

Tänkte även tipsa dig som gillar Please jeans att titta in i min väninnas Nina blogg HÄR där hon visar sina läckra denim som är köpta HÄR

Nu skall jag dammsuga för mamma mia, vad det ser ut i min lägenhet! Dags att städa lite denna söndag kväll <3

2 thoughts on “Strumbyxor från Pretty Polly …

  1. Hej,tänkte beställa strumpbyxorna men bor i Borås. Finns det nån möjlighet att få hämta dom i Borås o på så sätt slippa frakten,då detta var det enda jag skulle ha just nu!

    Har ett par liknande som är som knästrumpor som jag är kär i

    1. Absolut, tar bort frakten från din Klarna faktura men skicka mig gärna ett mail med din ordernr … Strumpbyxorna finns sedan att hämta från tisdag i butiken om du gör beställningen ikväll =)

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *