Vackert & mysigt à maison Veronica …

Hemma nu efter några mysiga timmar hos min väninna Veronica som bjöd hem oss till sin nya lägenhet som hon flyttade in hos under våren. Hon bor på våning 13 med utsikt över stora delar av småstaden men framförallt är det något speciellt med en helt ny lägenhet. De har kanske inte den charmen som ”gamla renoverade” lägenheter har men så snygg!!!!

Hade det funnits någon kvar till försäljning hade jag köpt på direkten efter att ha sett hennes bostad på 90kvm, 2 balkonger och 2 toaletter.

Gillade mycket så måste bli mer aktiv i mitt sökande eller så måste någon helt enkelt som har en drömlägenhet flytta så att jag får möjlighet till att hyra/köpa… Vet du någon?

Hör gärna av dig till mig isf. för till våren vill jag sälja för att bli av med mina ”gamla” lån för att dra mig på ”nya” =)

Här en av balkongerna a casa di Veronica.

DSC_0037
DSC_0038
Det märks tydligt i Veronicas lägenhet att hon och tjejerna gillar svart/vit inredning =)
DSC_0039
Efter den mysiga husesynen blev det plockmat & bubbel …
DSC_0033
DSC_0032
Vi satt vid bordet och pratade (och babblade) om mycket i livet.

Vi diskuterade saker som har hänt i vårt ungdomsliv, som händer och har hänt andra, missöden som har med beroenden av olika slag att göra och så även lite tjejsnack á la ”Sex and the city”, det hör ju till när kvinnor i vår ålder träffas =)
DSC_0041
Tack underbara Veronica för att du fixade och ordnade allt inför kvällen <3
IMG_8852
Lycka till Ulle inför din kommande resa på 1-2 år till Kina. Man vet verkligen aldrig vad livet kan erbjuda och hade jag varit dig Ulle, hade jag hellre betalat 100:- för tennislektionen än 50:- (intern förståelse =)
IMG_8850
Och ifall att någon frågar så finns toppen/t-shirten HÄR & de mjukaste sköna byxorna HÄR
IMG_8848
Nu sängen för imorgon har butiken öppet 12-16 men lite jobb väntar även innan dess <3

Buonanotte <3

2 thoughts on “Vackert & mysigt à maison Veronica …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *