More Pretty Polly …

Precis hemkommen efter ett möte kl. 7.30 och efter att ha varit i butiken.

9.30 hade jag inköp gällande italienska märket GAS som jag väntar med spänning då en massa snyggt har köpts in för våren/sommaren 2015. Vet att ni är några som väntar på den snyggaste jumpsuiten jag har sett och fotat mig i =) Då detta märket kommer att gå över till Furia.se så har vi på The Little Showroom sänkt priset med 30% på allt från dem. Titta gärna in HÄR för att köpa detta snygga märke till fantastiska priser!

Mitt tips om strumpbyxor till er eller att ge bort i Julklapp visade sig vara något som många uppskattade då det är bara några få kvar och de jag hade bilder på i bloggen är helt slut men skall självklart beställa om dem. DESSA hade jag dock beställt flera om så några finns kvar till dig som gillar strumbyxor med långa sockar känsla på.

Helt ljuvliga och finns i storlekarna S/M & M/L.
PrettyPolly
Unknown
Inga dåliga artister som använder dem =)
pretty-polly-tights-beyonces-dancers-wore-at-superbowl-over-the-knee-socks-tights-500x500
madonna-super-bowl-ricardo_tisci_givenchy_couture_over_knee_boots_nicki_minaj_2012_fashion
Åter en snygg strumbyxa och en julklapp som skulle göra många glada när man söker något i 150-200:- pris klassen <3

2 thoughts on “More Pretty Polly …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *