Morgonstunden i Stadsparken …

Varje morgon innan butiken öppnar blir det en liten runda i Stadsparken så att Knut får gå runt och nosa, skvätta och göra allt vad han kan tänkas göra innan han skall till The Little Showroom för att jobba för ja, han jobbar =)
DSC_0104
Hans roll i butiken när han är på plats är att komma fram och hälsa dig välkommen om han nu inte ligger under en stol och snarkar. Risken är då att du tror att det är jag som har konstiga ljud för sig men nu vet du =) Har du barn med dig så uppfyller Knut ytterligare en underbar funktion. Han underhåller dem medan du provar kläder i vårt provrum/hytt …DSC_0052DSC_0089
Onesize tröja från Ester Elenora HÄR
Svarta Please HÄR
Primeboots privata
IMG_4306
Har ni tänkt på hur snäll och harmlös man kan se ut i tofsar? Har aldrig det då det är inte riktigt den looken jag gillar men idag hann jag inte med ngn hårinpackning och håret känns glanslöst och torrt så fick ta till en genväg =)

Utväxt måste färgas, extensions måste bytas ut och så skall en av Sveriges kändaste frisörer snart få göra mig naturlig blond … Små förvandlingar mot en naturligare look för det är väl det jag förknippas med =)

Det viktigaste för mig är strävan att vara äkta inombords <3 Yta är yta …

Lite dimmigt har det varit på morgonen och idag går Kretsloppen här i Borås så många familjer är ute på stan för att barnen eller de själva skall springa.
DSC_0137

Jessica möte upp mig i Stadsparken och är nu med sina barn på stan.
DSC_0094
DSC_0098
Onesize tröja från Ester Elenora HÄR.
Please jeans i tvätten Parigi HÄR.

Kan även tillägga att vi nu har fraktfritt när ni handlar för över 1500:-

Min lördag att jobba idag fram till 16 och ikväll skall jag roa mig med att göra pizza bullar som jag skall ha med mig på Nicoles kalas imorgon. Hon har bjudit in 5-6 tjejer för att ha en mysig eftermiddag tillsammans och samtidigt fira att hon har blivit 12 år.

Nicklas (hennes pappa), Anna (Nicoles ”styvmor”) och jag har några överraskningar men de kommer imorgon i bloggen <3

Millie, Jessicas dotter & mitt söta Gudbarn, kom in efter att ha sprungit sina 2 km. Duktiga Millie <3
IMG_4323
Nu skall jag jobba vidare här i min sjal från Ester Elenora HÄR.
IMG_4316
Imorgon tänkte jag bjuda på en bloppis här i bloggen men som en liten aptitretare denna läckra klänning som är lite kortare framtill och lång baktill, storlek S och en riktig snygg svart klänning som är aldrig använd och som jag säljer för 600:-

Maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du är intresserad av den. Först till kvarn och jag tar bort bilden när den är såld!
IMG_4301
Arrivederci så länge <3

4 thoughts on “Morgonstunden i Stadsparken …

 1. Oj så lik My (”Blogg-Ensam-mamma-My” )du är på bilden när du sitter på bänken med knut, trodde först det var hon! Du passar ju jättebra i tofs, även om du inte trivs riktigt i det.. :)

  Hoppas du får en trevlig helg!
  Kram :)

 2. Hej

  wow vilka fina stadsparksbilder…Du kan verkligen få till de där lilla extra som gör att jag vill se mer bilder….Skoj att du visar hur min sjal ser ut hihi…

  Vet du jag är så lycklig att äntligen är mitt öga helt bra…Jag fick super bra medicin som jag käkar några dagar till…Jag har vart hemma från jobbet 1v och det är 100 år sedan sist…haha…Jisses vad det var jobbigt…Men det var bra så ögat fick vara utan smink och vila…Nu längtar jag att köra igång på måndag igen…Det jobbiga är läkaren och jag vet inte än, vad jag blev allergisk mot…Jag har nu kastat all smink, borstar och köpt nytt…även att endel inte var gammalt..Tagit bort mina nya doftljus om det var de…..ja,ja här kom en hel novell hihi

  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *