Att påminna en ”godnatt” …

Jag har världens mysigaste dotter som har lagt in på min mobil en påminnelse om att jag skall messa henne godnatt den veckan hon är hos sin pappa…

Här plingade det i min mobil 21.30 igår och så kommer den alltid att göra när hon inte är här … =)
IMG_4300
Nicole berättade nämligen att hon är orolig att det skall hända mig något de kvällarna hon inte är här och vill inte själv messa mig då hon är rädd att jag inte skall svara vilket då skulle leda till att hon skulle bli ännu mer orolig… Lillan <3

Det är alltså inte bara vi föräldrar som är oroliga för våra barn men även tvärtom … Kärlek till oss alla föräldrar som barn som kämpar dagligen med relationer/separationer och allt annat som präglar livet <3

Imorgon blir det kalas för Nicole och jag lovar att bilder på mysiga bakverk kommer efter det … <3

Önskar dig en fantastisk lördag kväll och glöm inte att läsa Nicoles sista blog inlägg för webshopen ByEngberg <3

Hennes inlägg finner du HÄR.
castellari-150x150

2 thoughts on “Att påminna en ”godnatt” …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *