Sneak peak cakepops …

Startar dagen med att visa vad underbara Sofia har sysselsatt sig under gårdagen <3

Du kan följa denna underbara tjej som har bakning som en hobby på hennes instagram @fiaemilia och det är just där jag såg en bild på vad som skall idag hämtas hos henne för att sedan njutas på Nicoles lilla födelsedagskalas.

Frågade Sofia om hon kunde göra några cakepops och några muffins. Hon fick helt fria tyglar och jag lär verkligen inte ångra att hon fick använda sin fantasi för det här är mer konst än bakning <3
IMG_4437
De fem tjejerna som Nicole har bjudit in lär få mumsa på något gott och vackert/sött och nu skall jag ut och löpa min andra runda för i år så att även jag kan få smaka =)

Bilder kommer både på mitt instagram @michelacastellari och senare ikväll här i bloggen så titta gärna in igen om du gillar bakning. Skall be Sofia om receptet också ifall någon av er vill försöka sig på något liknande <3

Nu löpskor och syre ute i naturen … Kram <3

3 thoughts on “Sneak peak cakepops …

  1. Hej o God morgon

    Wow vilka bakverk…Jag vill önska dej en härlig dag och att Nicole kommer ha en jätte fin dag

    Heja Michela du kommer flyga fram i spåret för du har drivkraften i dej…Vad duktigt att du är redan ute…Jag kommer ta 1 eller 2 pw idag och imorrn får jag börja jogga igen, gissa om jag längtar…Visst är det skönt att röra på sej…Jag märker att jag sover bättre och blir piggare

    Kram Nettan

    1. Ja, nu MÅSTE jag bara ut och löpa och verkligen hålla detta för som sagt, så mycket bättre man mår och konditionen får man upp med träning så vi får kämpa vidare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *