Enkla pizzabullar …

Ni som har följt mig länge här i bloggen VET att något jag ogillar att göra är laga mat/baka då jag har ett ointresse i det som engagerar andra. Trots detta så hade jag lovat min dotter att baka pizzabullar till dagens kalas så jag fick imorse googla fram något som verkade enkelt och som gick under benämningen ”pizzabullar”

HÄR för att komma till receptet jag hade som grund. Då jag dock är även lite påhittig och italienska bytte jag ut vanlig tråkig skinka till parmaskinka och la till pesto, olivolja och lite grönt på toppen i form av en liten ruccola salladsblad. Var nog lite nervös när jag påbörjade tillagningen och Nicole som var hemma hos sin pappa följde mig via mms då jag skickade lite bilder.

Hon uppmuntrade mig att provsmaka när allt var klart …
DSC_0047
DSC_0048
Otroligt men efter 30 minuter blev det något som såg ut som pizzabullar och efter lite ruccola på sig såg de även smaskiga ut =)
DSC_0049
Kände mig faktiskt väldigt nöjd med min prestation och det var av ren kärlek mot min lilla som jag verkligen gjorde något jag tycker är rätt så tråkigt =)

4 thoughts on “Enkla pizzabullar …

  1. Hej

    De ser jätte smaskiga ut…Hur var de? Spännande… Vilken cliffhanger du bjuder på eller vad det heter…

    Kram Nettan

  2. Ett ”fusktips” om du ska göra dem fler gånger, köp färdig pizza botten, finns på rulle i mataffären. Fyll sedan med valfri fyllning, rulla ihop och skär i bitar, plätt lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *