Nicoles socker kalas …

Vid 13.30 idag tog jag mina nygjorda pizzabullar och gick till Nicole som är hos sin pappa med familj. Idag skulle min dotter fira sina nyblivna 12 år genom att bjuda in 6 tjejkompisar på lite hamburgare, pizzabullar och diverse olika bakverk …

Hon ville inte ha ett stort kalas men ett mysigt och intimt sådant. Myskläder var dresscoden =)

Nicklas, Nicoles pappa, fixade hemmagjorda hamburgare medan Anna (hans sambo) och jag drack kaffe i det fina vita köket.

Jag hade bett en tjej som heter @fiaemilia på instagram att göra några cakepops och muffins. Hon fick fria händer men gärna med temat fashion då Anna hade hittat en fantastisk tårta som vi hade köpt dagen till ära.

När gästerna kom bjöds de på en välkomnstdrink  …DSC_0056
Några paket öppnades …
DSC_0058DSC_0059
Efter en liten stunds tjejprat fixade vi fram lite mat …
DSC_0064DSC_0065
Mätta gick tjejerna och satte sig i soffan för mys och film medan Nicke, Anna och jag plockade fram lite efterrätter och tänkte att om de åt lite av allt skulle det där sockerruset göra de sömnlösa hela natten =)

Se vilka vackra cakepops och muffins som @fiaemilia gjort <3 Tack bästa du!!!
DSC_0070
DSC_0069
DSC_0071
Och så gick vi tre in och sjöng med en fantastisk tårta att servera tillsammans med övrigt …

Marc Jacobs och Michael Kors tema som ni kanske ser =)

Tårtan såg Anna hos ”Flickorna i Köket” i Hillared och självklart kunde vi inte låta bli att beställa den då Nicole har just önskat sig presentkort för en ny svart MK väska …
DSC_0075
Flickorna skulle alla ta kort för visst är allt mer konst än bakverk eller både och kanske … =)

Roligt att instagramma sådana bilder…
DSC_0076DSC_0077DSC_0089
Fina Holly <3
DSC_0082
Själv var jag väldigt tacksam över att jag hade tagit på mig en snäll tröja. Tacksam för att den inte sitter åt … något jag ej hade uppskattat den här eftermiddagen efter allt gott jag har fått i mig =)

HÄR finner du den.
IMG_4471
Nu har jag kommit hem efter att en mysig lång kaffestund i köket med min fd och hans sambo sedan 5-6 år och är egentligen i behov av lite fysisk aktivitet för att bli av med den där känslan att ha ”ätit för mycket” =)

Min lilla löptur denna morgon hjälpte nog inte så mycket så får bege mig ut imorgon igen så att konditionen får en chans till förbättring. Nöjd med kalaset och tack alla som hjälpte till för att åstadkomma otroliga bakverk <3<3<3

Till er barn som åt allt … hoppas ni kan sova inatt =)

Kram på er <3

3 thoughts on “Nicoles socker kalas …

  1. Hej

    Haha jag garvar åt mej själv trodde först att Nicole fick MK väskan i present sen var de en tårta…hihi….Wow vad coolt, vilken tårta…Ibland vill man nästan inte skära sönder så fina sötsaker haha..Vad skoj att dina pizzabullar var goda, det såg goda ut, kanske jag testar någon dag

    Ja Michela i morgon blir det jogging för mej men efter jobbet, och innan det blir skumt ute förstås, du kanske tar rundan på morgonen

    Ha nu en bra start på nya veckan
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *