Möten & inköp i Göteborg …

Huvudet och nacken värker, ögonen är lite glansiga och röda och jag är inte längre nöjd med att ha klippt de där 5 cm med egen sax som jag var glad över att ha gjort igår kväll i mörkret =)

Ojämnt, kortare hår och inga lösögonfransar … Vad händer med fröken Castellari? =)
IMG_3723
Man ändrar sig snabbt helt enkelt … Får leva med håret i kanske en eller två veckor till innan nya extensions får förlänga lite igen men har ändå bestämt mig för att inte ha de allra längsta. Den tiden is done till den inte är det längre …

Idag hade jag på mig DEN HÄR ljuvliga svarta tröja från Tigha och då några av er har frågat mig att säga till när det finns något som jag tycker passar även lite mer kurviga kroppar så kan jag säga att här har du en ljuvlig tröja som inte sitter åt och som passar även större storlekar. Jag har på mig storlek XS på bilden här under.

Rekommenderar stark då en enkel tröja som man bara trivs i och till ett bra pris i ”våra mått” så klart …

Till tröjan Please jeans HÄR.
IMG_3729
Vid 11 idag hade jag möte i Göteborg angående form och design för den nya webshopen och det känns väldigt bra då jag har nog fått fram vad jag önskar. Imorgon skall vi kontakta de som har fått fram vår egna The Little Showroom för att göra små förändringar så att ”det händer något nytt” efter 8 månader som den nu har varit öppen.

Kontoret för byrån hade utsikt över Ullevi och över stora delar av Göteborg.DSC_0071
Efter mötet, åkte Jessica och jag till centrum då jag skulle leta efter ett Ipad fodral till min dotter som är en av de saker hon önskar sig i födelsedagspresent. Tyvärr fanns de inte i den färgen hon vill ha men de kommer nästa vecka så det får bli en försenad present vilket också gör att hon får dubbelt för självklart vill jag ge något till henne på torsdag <3

När vi var i Arkaden så tyckte jag att jag såg någon jag kände igen så log när jag såg att det var min väninna Tania (ni vet den där filuren som säljer Herbalife och som jag tipsade om för 2 inlägg sedan). Tur att jag inte satt vid ett kafé och mumsade på en stor kanelbulle när hon såg mig för då hade jag antingen skickat snabbt över bullen till Jessica eller så hade jag låtsat som ”ingenting” =)
IMG_3747
Efter den uteblivna shoppingen hade vi lite planeringsmöte på en ”old fashion” kafé nära Hotel Flora. En kaffe, papper och penna och så gick snabbt den timman vi hade innan inköp väntade.DSC_0089
Från planering till handling då vi hade sedan inköp för tre av våra märken på The Little Showroom och så köpte jag in även av ett nytt ursnyggt märke för den nya webbshopen… Ett märke som utan någon som helst tvekan sticker ut och som är ett känt sådant men som jag dock inte har sett i andra webshopar.

Helt perfekt helt enkelt för jag vill så klart försöka få in lite mer variation på de märken som finns online för visst vill man ha ett utökat utbud på nätet än det som finns idag där många kör samma och konkurrerar bara på samma märken? Ett fantastiskt märke och med det har jag nu tre i den nya <3

Vid 17.30 lämnade vi Göteborg och nu blir det thé, Herbalife shake och så lite fotboll i soffan för jag behöver verkligen vila bort min influensa … Imorgon blir det AW så vill vara pigg och kry =)

Hoppas att du har haft en fantastisk måndag, den dagen som är kanske lite extra jobbig för många …

Nu hejar vi på Sverige !!! Forza Svezia!!!! <3

7 thoughts on “Möten & inköp i Göteborg …

 1. Kära Michaela!

  Den klippningen gjorde dig gott:-) Så mkt finare och mer stilfullt. Jag tror verkligen på att du ska våga ta det steget och vara utan extensions. Håret växer till sig och får sin normala tjocklek fortare än man tror. Några snygga höstslingor på det:-)
  Du är verkligen en otroligt vacker kvinna. Glöm inte det! Jag har själv varit i ”extensionsträsket” och nu snart 2 år senare har jag fått riktigt lång o tjockt hår. Och min mor frågar ibland om det verkligen är mitt egna. Då jag alltid ha ”hållit på” med håret. Extensions fram o tillbaka. Det är ett stort steg..Men så värt det!

  Stor kram du vackra kvinna!

  Anna

  1. Misstänker att vi är många som är i det där ”träsket” men visst är något kortare rätt så skönt … Sakta men säkert börjar det mogna i mig så kanske att jag kommer att göra små förändringar =)
   Tack snälla för orden och tack för att du pushar mig mot att våga för ett mer långsiktigt mål <3

 2. Jättefint Michela,har själv extensions,har haft i säkert 7-8 år men har börjat att klippa det lite kortare och det är snyggare:-) Passar dig jättefint!
  Kram

  1. Rätt så skönt med lite kortare även om det blev kortare än vad jag hade tänkt mig =) Hoppas du trivs med din frisyr, jag får smälta längden lite i taget här och vänja mig =)
   Tack för orden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *