Klippning & projekt …

Skrattade för mig själv när jag tog saxen, gick till toaletten och klippte bort ca 5cm av längderna!!! Med alla frisörer jag känner undrar jag vad som flög i mig men jag var bara ”tvungen” att göra det och nu är jag faktiskt tom. nöjd, troligtvis tills någon med bättre syn påpekar hur ojämnt och fult det är =)

Skakar av mig det hela dock med ”det finns värre saker i livet” …

Har faktiskt även bestämt mig för att jag skall sluta i några månader med lösögonfransar och köra åter med vanlig klassisk mascara. Behöver en förändring helt enkelt och kan tänka mig bli lite hippie i stilen, flytta till Ibiza, göra en brasa på stranden, ha blommiga klänningar och stora örhängen.

Who knows vad som kan flyga i en när man är i det där stadiet då man börjar ifrågasätta lite meningen med livet? =)
Hippies watching the sunset, Ibiza, Baleares islands, Spain, Mediterranean
1934681_55009063659_1431390_n
Gör du det ibland? Drömmer att göra något helt annat än det du gör idag?

I helgen har jag pratat med två personer som äger bostäder i Borås centrum och har sagt till dem att de får gärna höra av sig om de skulle få in en större lägenhet på över 90kvm. Kan tänka mig iaf. titta på den …

Jag älskar min lägenhet men ibland tycker jag att den är lite liten… och så hade det varit så otroligt skönt att sälja och bli av med lånen från lilla Greta&Anna misstaget, eller en del av de lånen … Vi får se som man säger =)

Ibland ogillar jag att äga saker som binder mig fast för jag är nog lite den som behöver känna att jag har en frihet, ett val.

Apropå att äga och inte äga så har jag en otrolig rolig nyhet. Jag skall jobba för en ny webbshop som kommer att lanseras troligtvis i november. Den är inte min men det är jag som kommer att vara ansvarig för alla märken, för inköpen och allt som hör ihop med detta så nu spanar jag aktivt på märken och då detta är en renodlad webbshop utan butik så behöver jag inte ta hänsyn till vilka märken som är upptagna eller inte i vår stad.

Om man nu skall tänka att den inte skall ha märken som The Little Showroom har vilka märken skulle du rekommendera att jag tog kontakt med? Roligt om den nya kan komplettera vår ”gamla” med nya och andra märken.

Imorgon åker Jessica och jag på inköp i Göteborg och väl där skall jag även träffa den byrån som kanske skall göra den nya webbshopen. Alltid spännande med design, tänk och fantasi så vi får se vad mötet leder oss till.

Roliga projekt och på onsdag skall jag uppdatera ägaren med ”vad jag har tänkt mig” så jag skall vara vaken några timmar till och leta efter inspirationsbilder.

Slutligen  om Carro, som hjälper oss i butiken. Hon har jobbat med vackra smycken i helgen och på mässan hade på sig DEN HÄR ljuvliga och kvinnliga top från Valerie.

Tack Carro för den här bilden på fina du <3
IMG_3615
Tania har nu skickat ett sms där hon påminner mig om en av shaken så hon är verkligen taggad och jag gör som hon säger =)))

Önskar dig en fantastisk söndag kväll <3

25 thoughts on “Klippning & projekt …

 1. Det låter spännande, kul!
  Två märken jag kommer att tänka på spontant, är Hunkydory och Culture. Olika stilar i helt olika prisklasser, men sååå mycket snyggt!

  Lycka till Michela!

 2. Hejsan!
  Ska du till Gbg på inköp så ska di verkligen ta en tur till David Powell, caramelle clothing company. Mycket italienska och engelska plagg till kanonbra pris för både kund och butik. Har själv haft honom som leverantör och plaggen tar slut på några timmar, otroligt populära.
  Lycka till!
  Kram

  1. Vad gulligt av dig att tipsa om honom. Bara att googla? Kanske inte hinner imorgon men kan kontakta honom för nästa Göteborg besök som kanske redan inträffar i veckan … Kram <3

 3. Jajamensan, googla caramelle clothing company så kommer all info upp. Jättego engelsman som äger det. ett showroom med för det mesta omgående leverans. Så man får med sig grejerna med en gång, vilket jag tyckt vart toppen. Han har även massvis av väskor, skärp och accessoarer. Kram kram!

 4. Hej,
  Kul med nya projekt. Men du kanske ska bestämma lite vilken blandning av prisklasser det ska vara. Du vet ju att man får vad man betalar för betr. kvalitet.
  Ganska stor skillnad på ex. Hunkydory och det man får hos Caramelle….
  Men jag önskar dig lycka till och kanske tycker jag lite som butiksägare själv att det börjar gå lite inflation. i alla dessa webbshoppar.. Förresten, kolla in Johnny Was..,
  Hälsningar
  K

  1. Och det går inflation på många märken också som man hittar lite överallt … Tycker du att Johnny Wash säljer bra? Länge sedan jag köpte ett plagg från det märke så har inte riktigt koll på det längre men längtar redan efter Köpenhamn mässan och kanske även Berlin … =)
   Vad säljer du själv K?

 5. Hej igen, jag säljer inte längre JW, men det gick bra när jag gjorde det trots att det var lite dyrt. Men jag är en sån som tycker att märkena måste variera sig lite då och då, och dom har lite samma stuk jämt. Jag har så liten butik så det måste vara lite variation på det.
  Precis som du, så gillar jag märken som inte hänger överallt.
  Kanske vi ses på nån mässa

 6. Ps jag träffade hon med det nya extensionsmärket igår… vi är grannar.
  Samt min dotter har det håret och är suuupernöjd..:-)
  Kram

 7. Hej!
  Jag gillar märken som culture och object. Ska man ga lite dyrare exklusivare så är Odd Molly en klar favorit hos mig! Tack för en bra och ärlig blogg! Kram Emilie

 8. Jag kan inget om kläder men du går gärna nosa upp en massa fina grejer!

  Lycka till med ditt nya projekt :)

 9. Vad spännande! Jag gillar märken som Style Butler, Copenhagen Luxe, Soaked in Luxury, Plus Fine, Davida. Lycka till!

 10. Hej igen,
  jag menar First Extensions, inget syrabehandlat hår från Kina. Skitsnyggt hår som ser helt naturligt ut. Å helt nytt på vår svenska marknad. Å när du ändå är ute å fikar efter nytt till webben så kan jag tipsa om European Culture och Summum.
  Fina grejer…
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *