Herbalife & ett fantastiskt erbjudande …

Min väninna Tania jobbar för Herbalife och har startat en ny sida där man kan bli coachad online, se HÄR.

Trots att vi umgås ofta och hon tillhör en av få närmaste vänner så är jag för henne det hopplösa fallet gällande kost så nu gav hon mig ingen chans att komma undan.

Vid 10 tiden idag kom hon hem till mig med den där vågen som mäter ALLT och hur roligt trodde ni att det kändes för mig när den visade att min metaboliska ålder är 45??? Allvarligt, i kroppen är jag 2,5 år äldre än vad jag är i verkligheten!!! Hur kan det ens vara möjligt?

Den simpla och råa sanningen är att min kost är under all kritik och kanske  är det så att andra känner igen sig i mina rutiner/ICKE rutiner.

När Tania nämligen frågade mig och antecknade vad jag äter till frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag blev jag nog själv lite chockad över mina svar:  ”inget”, ”en latte”, ”en brödbit” ”inget igen” ”godis” ”sallad” … Den sista var självklart den enda godkända =)
DSC_0030
90 gram proteiner måste jag få i mig och min kropp förbrukar mellan 1300-1400 kcal om dagen i ren viloförbränning. Dessa berömda proteiner …

Hon visade mig min statistik, var jag låg i tabellen med de värden som vågen fick fram: ”normal fettprocent, normal muskelmassa” stod det.

”När har du velat vara normal Michela???” sa hon med ett skratt och försökte peppa mig till att nu satsa på kroppen och i och med det även att bli friskare, starkare och piggare.

Hon hade med sig en kasse fylld med produkter och Herbalife pulvret är det enda jag har gillat för visst har jag vid några tillfällen ätit det. Jag älskar att blanda ihop den med juicer från Brämhult och då speciellt med den som har svarta vinbär i sig.

En otrolig god shake att få i sig och som nu skall bli den måltiden jag aldrig äter.
DSC_0031
Då jag inte är någon specialist i ämnet så kan jag inte svara på en massa frågor MEN då jag vet att vi är kanske många som vill kanske gå ner bara de där 4-5 kilon som vi har lagt på oss senaste åren, efter graviditeten eller efter semestern så erbjuder Tania ett otroligt bra erbjudande till er läsare.

För strax över tusenlappen kan du köpa det startpaket som hon och Marcus (Tanias sambo) tycker är den bästa att börja med och den innehåller F1, proteindrink, multivitaminer samt fibrer/örter. Se HÄR för att komma till deras webbshop.
DSC_0036
Erbjudandet består dock i att om du köper deras startpaket så får du en smartshake på köpet (värde 100:-) samt att du får online coaching av Tania i hela 4 veckor!!! Coachingen kostar annars 1000:- i veckan!!! 

Köper du paketet kommer Tania att maila dig för att etablera en kontakt så att du får de svaren och de frågor du och hon behöver för att göra något bra av produkterna.

Det som är viktigt för mig som äter mestadels på kvällen är att det skall vara just enkelt då jag tycker själv att jag inte har någon tid. Visst handlar det om prioriteringar men mat är något jag har prioriterat bort och skall jag komma in i de rätta rutiner måste det vara enkelt i början.

Att blanda en juice med lite pulver känns som något även jag borde kunna ”laga” =)

Vill även berätta att hon och Marcus har tillsammans byggt upp en framgångsrik affärsidé och är med City Wellness som de äger och driver tillsammans bäst i Sverige!!! HÄR för att komma till deras City Wellness hemisida.

Tania som delar min humor har självklart på sig en tisha från italienska Happiness som du finner precis HÄR.10661216_1556096797942433_779832267_n

Nästa söndag kommer hon hit igen och då skall hon väga mig åter för att se att jag inte ljuger med vad jag äter/inte äter =) Vill du testa ett välkänt produkt så kan du starta denna lilla resa nu med mig. Mitt mål är att ha en metabolisk ålder på åtminstone 30-35 och inte mer än så, that´s it! =)

Glöm nu inte att köpa deras startpaket HÄR och få hela paketet samt 1 smartshake och fri coaching i 4 veckor i detta erbjudande! Tania är väldigt rak, ärlig och härlig så du kommer att få några skratt, lovar =) men du kommer även att få höra om att det är du som måste göra förändringen.

Hon vet själv vad hon pratar om då hon har gått ner en massa i vikt men de bilderna och den resan kan hon själv få berätta om du väljer detta.

Vi gick sedan till Kafé Viskan och tog en kaffe och bor man i Borås kan man inte annat än att ha lagt märke till den fantastiska street konsten som har nu kommit till vår lilla stad. I just love it!

Har inte sett alla målningar men den här är helt fantastisk!
DSC_0048
Nu skall jag jobba på lite med en kommande ny projekt för det handlar om att se till att ha att göra eller? =)

Trevlig söndag på er <3

3 thoughts on “Herbalife & ett fantastiskt erbjudande …

  1. Hej

    Tack för tips, jag är ur dålig på matlagning …Jag känner så väl igen mej i dej…Skönt att veta att jag ej är ensam…Jag tänkte läsa lite och försökte gå in där du la en länk vid andra meningen ”coachad online” men länken ej funnen står det hos mej…Är det bara på min lapis eller?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *