En bild med känsla …

Det finns bilder som lyckas med konsten att få oss människor att drömma oss bort till en plats, en situation, en person och tror att den här bilden lyckas åtminstone mig att vilja vara precis där <3
IMG_3643
Vet inte om det är en fondtapet eller inte som är skogen men i mitt hjärta hoppas jag att någon har verkligen åstadkommit det vi ser in real life för hur mysigt hade det inte varit att ligga där med någon man gillar eller själv med en mysig bok och med skogens alla ljud som musik?

Har varit på jobbet en timma och packat ordrar men skall njuta av lite kaffe och drömma mig bort till drömmar jag har innan verkligheten kallar mig tillbaka.

Hoppas att bilden lyckas framkalla en mysig feel good känsla även hos dig, vi behöver det i våra liv <3

8 thoughts on “En bild med känsla …

 1. Ditte Isager har jag för mig fotade denna autentiska bild då hon gjorde ett jobb för bloomingdales och deras nya sängkläder:)

  1. Helt fantastisk bild. Kan verkligen tänka mig att köpa sängkläderna pga. bilden =)
   Då har man lyckats skapa en känsla i en bild <3
   Tack för att du berättade, alltid roligt att veta historien bakom en bild som man bara har sett på instagram.
   Kram

 2. Hej o God morgon

  Bilden är så fin och får ett lugn över sej…Mys…Hoppas du får en härlig söndag och att du mår bättre…. Vet du förra lördagen vaknade jag med ett svullet öga och röd på ögonlocket…Hm?! som jag hade fått stryk… Är ej förkyld…Not funny! Jag har vart hos läk, konstigt vad kommer allt ifrån…Såg att Laila Bagge Wahlgren hade fått något liknande
  Kram Nettan

  1. Tack, det är svullet fortfarande och rött…Ggrrr…Ena dagen ser det bättre ut sen nästa dag mer svullet….Det har vart skönt i helgen har jag bara vilat och vart utan smink…Blir det inte bättre ska jag återkomma till läk…Jag vet att allt tar tid, men jag är otålig vill ha bort det med engång..haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *