Ang. kommentarer i ett inlägg i bloggen …

Jag vet att man inte skall ta upp kommentarer som läsare har skrivit för då uppkommer någon slags häxjakt ibland som en reaktion och konsekvens av detta men my blog my rules och jag kan verkligen inte låta bli att ta upp era egna ord för en gång skull för granskar ni mig i varenda mening så har jag nog rättigheten att granska tillbaka =)

Det som får mig att reagera är just kommentarerna på DETTA inlägg. Ett inlägg som jag skrev då jag hade precis läst om en bottenrekord i Sverige gällande hur ofta medelsvensken har sex. Siffran som stod i artikeln är 3,8 gånger per månad. Att journalisten söker efter ett svar till detta tyder att jag INTE är den enda som reagerade över hur ofta/hur lite 1 gång i veckan är.

Min åsikt då som idag är att 4 gånger per månad känns för MIG lågt om man är i en parrelation. Självklart går man genom perioder i ett förhållande då det kanske inte är ens det men då detta är ett medeltal så tycker jag att den statistiken känns/är låg.

Personligen vill jag nämligen känna en sexuell attraktion till den personen jag väljer att vara tillsammans med och för MIG är den sexuella lusten till min partner en av de faktorer som skiljer en vänskap med en kille från just ett förhållande.

Kommentarerna kom så klart men blev väldigt förvånad över nivån på dem.

Nu citerar jag inte på orden men ni kan gå in och läsa de själva … Att man hänvisar till att kärlek är trots allt det viktigaste och att jag borde tänka på att när silikonet försvinner så består kärleken. What? =) Kärlek till en man/kvinna kännetecknas för mig även om en sexuell lust och vad har mitt silikon med detta att göra? By the way så försvinner det inte. Troligtvis ligger mina implantat där i kistan även efter att jag har dött/kremerats eller hur det nu blir.

Nästa svarade att det är bättre att ha kvalitetssex en gång i veckan än stress sex flera. Vad menades i orden? Att om jag/du eller någon annan känner lust till sin man/kvinna och har sex 2-3 gånger i veckan så betyder detta att man har stress sex? Då har man nog dåliga erfarenheter av partner i mitt eget tycke. Kvalitetssex kan man ha flera gånger i veckan eller tom. flera gånger om dagen.

Vidare uttryckte sig någon om att jag vill profiliera mig som en sexgudinna. Hahaha! Bara för att jag skriver att jag vill känna en sexuell attraktion till min man den dagen jag har ett förhållande eller för att man kanske anar/tolkar att jag som singel har sex mer än 4 gånger i månaden, skulle detta betyda att jag vill framstå som någon sexgudinna? Kunde inte sluta skratta =)

Samma person uttryckte även att hon och flera andra vet så väl vilken/vilka sidor jag är inne på. OCH? =) Nu generaliserar jag, det vet jag men många svenskar har någon/några gånger i livet haft sex på fyllan med någon. Är det bättre än att sakligt veta vad man gör om det känns rätt? Öppen fråga där vi säkert alla tycker olika men jag dömer ingen och vill inte bli dömd eller =)

Dessa var bara några ord som kom om en statistik som jag själv inte har tagit fram men som jag reagerade på för jag tycker att det är synd att man inte känner mer lust för varandra än de 4 gångerna i månaderna. Låt mig få tycka vad jag vill =) och blanda snälla inte in min silikon eller något annat som inte har med saken att göra.

Man kan även gå in och kommentera under artikeln som jag refererade till för jag vill åter påpeka att jag har inte tagit fram den statistiken och jag tillhör nog den som höjer det talet mer än sänker den och det säger jag utan att vilja försöka framstå som någon sexgudinna, jag är bara en kvinna i övre 40 årsåldern som uppskattar något väldigt naturligt mellan man och kvinna eller hur den konstellationen kan tänka sig vara =)

Trevlig kväll på er <3

 

16 thoughts on “Ang. kommentarer i ett inlägg i bloggen …

 1. Tyvärr lever många i ”trygghetsförhållande” och för ”man har barn ihop”. Pratar ofta med vänner, kunder, läsare på bloggen som inte har någon som helst sexuell lust eller attraktion till sin partner ”men lever ihop ändå”.

  Skrämmande för jag är övertygad om att utan beröring och sex dör tillslut förhållandet ut.

  Kram! ;-)

  1. Anade att du skulle reagera också lite av den statistiken … Ordet sex handlar inte om att ”komma” men som du skriver om det före och efter … Längta till varandra, ta på varandra, den beröringen som är så viktig för så många sinnen och som får oss att må bra om det är med rätt person (en förutsättning om man har valt en man/kvinna som sin partner) så jag tycker verkligen att det är såååå himla synd att man inte har den längtan …

   Ses på torsdag =) Du som fixar håret? Anar jag rätt om jag skriver att du kommer att se till att håret inte döljer mig =)? Kram

  2. Riktigt ”skrämmande” är det ju när man lever med någon man älskar men inte knullar med personen i fråga. Usch och fy – knulla är allt eller i alla fall det VIKTIGASTE SOM HÅLLER IHOP ALLT!

   Tekniken är lätt – partnerbyte inom 5 år så blir man gött kåt igen. Gäller både gubbar och gummor.

 2. Håller helt klart med dig…. Vad är det för förhållande om man inte vill ha närhet, ömhet och sex med sin partner!! Då är man väl mer kompisar?!?

 3. Jag lever i ett otroligt kärleksfullt förhållande sedan 12 år tillbaka varav som gifta i 5 år. 3 barn och så jäkla lyckliga ihop. Sex just nu 1-2 ggr i veckan ibland bara 1 gång varannan vecka, ibland varje dag det funkar bra för oss just nu när barnen är små. 3,8 ggr tyckte jag lät helt ok. Varken lågt eller högt i mina ögon..
  Tycker det är löjligt att bry sig om antalet gånger i veckan. Hur många gånger man har sex i veckan definierar inte hur bra eller lycklig ett förhållande är! Trust me!!

  1. Kram Michela!
   Tack för att du tar dig tiden att svara gulliga du. Sex är ett laddat ämne helt klart ;) Det finns antagligen lika många åsikter kring sex som det finns människor, men..
   Det är osäkra fega kvinnor som kommenterar negativtbkring ditt utseende och operationer! Innerst inne att nog många är rädda för att de inte ska duga som de är om de inte ser ut på ett visst sätt och där blir ditt utseende och dina operationer en påminnelse om detta faktum. Jag tycker inte man ska kommentera människors utseende om man inte har nåt positivt att säga.

   Jag avundas dig som har lust så ofta!!! ;)
   Önskar det för mig själv men ibland finns inte orken samt att P-piller dämpar lusten men periodvis har vi det riktigt bra.

  2. Ja, Elsa det är ett laddat ämne men jag tycker som du att har man inte något snällt att säga om ett yttre så skall man försöka hålla det för sig. Även jag har två ögon och kan tycka tillbaka om vissa människor men aldrig skulle det falla mig att yttra ”elaka” åsikter om någon eller om någons val.
   Sakliga och konstruktiva åsikter älskar jag och som italienska uppskattar jag härliga diskussioner där målet är inte att kränka varandra men att, genom att höra, nya perspektiv, kanske revidera sina egna eller bli starkare i dem.
   Ja, det där med lusten är periodvis. Jag kan gå två månader utan också så det handlar nog mer om jag träffar någon som kan plocka fram den =)
   Kommunikation tror jag är viktig i en parrelation och ibland får man bjuda på att försöka styra upp något själv för att hamna där man önskar.
   Tack för din kommentar …

 4. Hej! Skrämmande att så många människor måste störa sig på vad andra tycker och tänker, hur dom ser ut och vad de gör.. Vad ger andra människor rätten att döma undrar jag… :-)
  Jag måste ge dig beröm för att du svarar så trevligt tillbaka på ibland elaka kommentarer, du har verkligen stort tålamod och god serviceanda lyser igenom hela tiden ;-)
  Kram

 5. Ja jösses det stämmer kanske att sex och politik ska man inte prata för mycket om…hm…för smaken är ju som baken delad… Håller med de andra som kommenterat att du svarar alltid så trevligt tillbaka hur mycket trams du än får bemöta på din blogg. Ha det gott!!! kram..

  1. Tack Gunilla … Tror nog att det handlar om att jag förstår varför man är ibland elak i sin kommentar och genom att inte vara alltför spydig tillbaka vill jag bara få de som kritiserar på ett kränkande sätt att tänka till och om =) Lyckas för det mesta men inte alltid så klart.
   I slutändan handlar det alltid om en själv och sällan den man riktar de kränkande orden till … Inte alla som förstår mekanismerna bakom och lär mig dagligen =)

 6. Ta nu inte detta som en kränkande kommentar el kritik, jag försöker bara förstå, men kanske är min hjärna begränsad i detta ämne.

  Du säger att sex handlar om attraktion till en person, och så långt håller jag med dig. Det jag inte kan förstå är att objektet för attraktionen kan ändras så ofta som det verkar göra hos dig?

  1. Artikeln Emma handlar inte om mig, den handlar om par och singlar som har sex 4 gånger i månaden. Jag tycker att det är lite om man nu älskar en person. Var i mitt inlägg står det att jag byter sex partner hela tiden?

 7. Hej!
  Jag säger bara: bra med silikon eller inte, I dont give a shit. Prata om personer med värdigheten!!!! Bedöm inte folk för lätt. Varför alltid kränka folk, nedvärdera mm
  Peace and Love.
  1 gång är för lite enligt mig men jag lägger inga värderingar i. Livet är så olika för alla… Låt folk leva det livet de vill!!

  Får bra vibbar från dig Michela, med silikon eller inte, alltså DIG genom bloggen.

  Ha det så bra!

  Kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *