REA & Nyheter …

Morgonen präglades av att ”komma ikapp” med det som har väntat i 2 dagar så nu är alla ordrar packade och skickade. Vi brukar vara väldigt snabba och skickar dagen efter man har lagt sin order men nu har några fått vänta en dag extra i och med att vi var i Köpenhamn.

Hoppas dock att ni blir extra glada när era paket kommer till er imorgon <3
DSC_0029
Blandade beställningar, REA och NYHETER för nu kommer de sist nämnda sakta men säkert samtidigt som vädret gör det aktuellt att  fynda plagg för halva priset HÄR.

Jessicas ”lillasyster” Linda har exempelvis provat dessa ljuvliga denim shorts från Miss Me som du finner HÄR för 650:– Gå gärna upp en storlek på dessa och njut av fortsättningen på denna underbara sommar …
IMG_1512
Ny i webbshopen är DEN HÄR vackra klänning från Andrea G Design. Några klänningar från vår/sommar kollektionen finns på rean HÄR.

Våra ljusa Please HÄR finns endast kvar i storlek XXS så idag kom en kund som ville ha en Small. På skämt frågade hon om hon kunde få köpa de jag hade på mig i storlek S och hon blev nog förvånad när jag gick och bytte om till ett par andra byxor så att hon kunde få köpa dem.

Vissa plagg köper vi men vissa lånar vi av butiken och då är det så att vill ni ha det vi har på oss (om vi inte har köpt det) så får ni så klart göra det. Vi brukar bjuda på en liten vintage försäljning i butik två söndagar om året då vi säljer just sådant vi har haft på oss för rabatterat pris. Inget konstigt alls för vi har ofta på oss det som är i säsong och vissa plagg tillhör butiken och inte oss privat medan vissa andra gör det.

Nicole har en väninna här som skall sova över så nu tittar de på film medan jag bloggar lite. Knut ligger och snarkar och vår lilla familj är samlad <3 Det gillar jag <3

4 thoughts on “REA & Nyheter …

  1. Det här med att ”låna” kläder låter ju toppen. Slipper man ha utgifter för kläder själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *