Köpenhamns Fashion Week fortsätter …

Inlägget från Köpenhamns Fashion Week fortsätter (se föregående inlägg) med besök hos underbara Terece och hennes mamma Mona Lisa som äger/driver svenska märket Love Forever vars monter ni kan besöka även på Formex mässan i Stockholm nästa vecka.

Då kommer det att bjudas på skön musik och modevisning för vår/sommar kollektionen innehöll verkligen många söta pieces som vi vet många svenska kunder uppskattar för sin mer romantiska inslag i plaggen.
IMG_1461
Både Terece och jag fastnade dock i ett monter som var nog en av de dyraste på mässan men OMG vilket snyggt linne och vilken snygg väst jag såg där!!!

Det här linnet hade jag velat ha men 9000:- i utpris mot kund! Hade du köpt det? =)

Märket har dock kunder som Rhianna, D. Kravitz och många andra kända artister som vill ha exlusiva plagg som inte säljs i mängder. Helt klart en monter med några plagg som hade DET även om jag vidare tyckte att vissa andra som var lika dyra såg mycket billigare ut …

Konstigt det där …
IMG_1448
Ett nytt smyckemärke välkomnas inom några veckor till butik/webbshop. Både Jessica och jag fastnade för dessa coola halsband så ett självklart val att testa några stycken för att se om ni kunder/läsare gillar också.
IMG_1460
IMG_1456
Det var inte så mycket folk idag på Vision så det var inga vidare köer i de olika montrar. Uppskattas av oss kunder men inte av de som ställer ut så klart som har både investerat tid och pengar i detta.
IMG_1464
Vi är otroligt nöjda med vårt Köpenhamn besök då vi har funnit tre nya brands och har lagt ordrar på märken som vi redan har hos oss men vars ordrar måste läggas under denna period.

Taxi tillbaka till hotellet, en lätt lunch på en uteservering bredvid och så åkte vi till stationen för att åka hem till småstaden. Imorgon skall ordrar packas, skickas, nya varor kom idag så de skall fotas på söndag och läggas in i webbshopen och så är vi tillabaka i vardagen igen.

Har du börjat jobba efter din semester? Nicole och jag har precis konstaterat att vi så gärna vill komma iväg en vecka så vi hoppas kunna göra det.

Avslutar med ett speciellt tack till C och hoppas att saker och ting ordnas på bästa möjliga sätt för din dotter <3 Våra barns hälsa är det viktigaste som finns och kan inte ens ana hur jobbigt det är att se sitt barn vara sjuk … En erfarenhet som vi föräldrar aldrig borde få brottas med då smärtan är större än om vi själva hade upplevt sjukdomen själva. En stor kram till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *