Köpenhamns Fashion Week …

Dagen startade med en skön stund vid frukostbuffén på Hotel Skt Petri där vi har bott dessa två dagar.

Det mysiga med detta hotellet har förutom den fantastiska verandan varit läget. Igår när vi strosade runt hamnade vi vid detta mysiga torg där man kan sitta på en av de många uteserveringar. Mycket bättre än Ströget tycker vi …
IMG_1379
Vi delade på en pizza (light variant =) och tog en god drink … En skön kväll helt enkelt …

Efter frukost idag tog vi taxi till Vision, en av tre mässor där utställare/leverantörer visar upp de märken de säljer till butiker. Vi började med ett besök hos de coola och snälla killarna på Zirqus som har Miss Me och Just R. Medan vi samtalade om allt möjligt valde vi ut de Miss Me jeansen som kommer i februari.

Du har väl inte missat att vi har halva priset på de sista i butik/webbshop? Klicka HÄR för att se vilka

Snygg bling bling och en helt fantastisk läcker amerikansk denim.

Vårt val för våren 2015 <3
IMG_1432
Linnet var så sött till slitna & coola jeans att vi ej kunde låta bli att dubbla ordern för just det. Älskar de blåa nyanserna och känslan i den. Hade gärna velat testa att beställa en rakare Miss Me jeans eller tom. en bootcut då jag personligen älskade den modellen på jeans när jag var yngre.

Vad tror du? Hade du köpt en rakare modell eller tom en utsvängd sådan? För trendigt?

Klädsel är en sådan otrolig personlig sak att det är så spännande att se vad man drar sig till och vad man passerar förbi utan att ens reflektera över. Man skummar med ögonen och så lockas ens sinnen eller inte.

Vi blev otroligt glada när vi såg att vårt LA märke Gypsy05 (vi har en klänning kvar på rean HÄR) var på plats. Här bild på denna ljuvliga sommarklänning.
IMG_1475
Ljuvliga tyger med fantastiska print. Vi köpte in några fantastiska klänningar, en vit som vi båda skulle vilja gifta oss i och gissar av någon märklig anledning att Jessica kommer före där =) Hon har ju sambo sedan flera år till skillnad från moi …IMG_1474
Se denna läckra bikini från just detta LA märke … Hur snygg? =) Det enda som gör att man tänker till en extra gång innan man köper in den är priset för bara överdelen kostar 2499:- till kund … Vill du dock beställa så får du gärna maila oss på info@thelittleshowroom.se. Kan alltid kombineras med en svart enkel underdel från något annat billigare märke.
IMG_1476
Vi fortsatte och hamnade hos italienska Happiness som man la märke till då de alltid har en cool monter med kläder som ögonen vill se mer av. Nya sköna byxor i print mönster istället för i leo är nästa hos oss. Vi gillar snake och har detta animal print även på våra visitkort.
IMG_1444
Gillar du?

Är du nyfiken på de i leo vi har kvar samt övriga Happiness tishor klickar du HÄR.

Mer från mässan i nästa inlägg <3 Nu sitter vi på tåget, internet fungerar sådär och känner föra att vara lite social mot min kollega =)

Hoppas du finner lite inspiration och att även du längtar till alla de coola kläder som är på ingång nu och nästa vår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *