Skön start …

Trots en natt med lite sömn (ingen =) träffade jag Tania och Christine i Annelundsparken för lite löpning & träning.

Jag har inte sprungit på evigheter känns det som och med lite kuperad terräng som det faktiskt är runt denna vackra park i Borås så kändes det och det kändes mer pga. att jag inte hade sovit. Dålig tajming helt enkelt för att ta första löppass …

Efter löpningen gick vi till en bänk där vi gjorde olika övningar för ben, stuss, mage. Tänk att det räcker med en bänk istället för ett gym så inser du att majoriteten av oss kan knappast komma undan med ursäkten ”kan, hinner inte”. En bänk så kan du träna hela kroppen.
IMG_8688
Hade på mig lite för mycket kläder =) då jag som italienska fryser lätt =) men den tjocka västen åkte av rätt så snabbt efter att Tania hade tagit kortet. Pulsen gick upp och jag var nöjd när 45 minuters träning hade gått och vi satte oss 5 minuter för att bara ”vila”.

Då både Tania och Christin jobbar på City Wellness med Herbalife så hade de självklart med sig en liten proteindrink till mig. Var mest törstig så den åkte ner lätt och tacksam gick jag hem medan de fortsatte till gymmet.
IMG_8686Personligen tycker jag att det är väldigt skönt att få vara ute de 2-3 månaderna som detta är möjligt. Jag sitter mestadels inomhus och värdesätter kombinationen träning/syre. Det får mig att må bra och ger mig den sköna kicken för att klara av en arbetsdag inomhus.

På vägen hem mötte jag en riktig löpare <3
IMG_8689
Nu blir det dusch, ombyte och så skall jag väcka min lilla då vi skall kl. 9 möta upp Jessica med dotter/döttrar för en gemensam frukost och för att ta tag i en dag med en mängd frågor där vissa skall slussas vidare …

Dagen har dock startat bra så det handlar i slutändan om att ”just do it” and ”i did” så klappar mig på axeln och välkomnar en ny dag med nya utmaningar i livets karusell =)
IMG_8710
Att jag sedan kanske alltid kan reta någon med detta kort gör mig idag nada för ibland är man på det där ”fuck what people think” humör något jag idag klarar av att skriva och inte bara att ha som text på en t-shirt …

Något har helt enkelt hänt med mig inatt=)

Önskar dig en underbar dag och ikväll är det en viktig VM match som spelas så jag kommer att sitta fastklistrad framför tv rutan <3 Forza Italia!!!

7 thoughts on “Skön start …

 1. Vilken snygg sport-bh!! Underbar färg :)

  Jag tycker du har en härlig attityd, och självklart ska du lägga upp dom bilder du vill. Om någon stör sig på det behöver dom ju inte titta/läsa tycker jag :D

  Härligt att du kämpar på med träningen, du är jätteduktig!!

  Kram

  1. Tack Lotta, visst är det så =)
   Ja, idag tog jag tag i detta lite mer än med bara en pw och var verkligen spy färdig med tanke på att jag hade sovit lite/inget =)
   Vi är nog alla duktiga, bara vi rör oss …
   Kram

 2. Den där bh-n är inte bra för tung byst. Jag har 800 och vet. Du måste köpa en anpassad för din storlek där de sitter mot kroppen thight. I den där fladdrar de ju vid löpning. Jag är rädd att mina ska bli saggy och så mkt pengar vi båda lagt ut så är det en vänlig tanke jag vill skänka.❤️

  1. Du har helt rätt Elisabeth… Mina är rätt så stora nu så har du ngt tips på bra hemsida? Tycker att det finns inte så stort utbud på G storlekar =) Tack för omtanken. Kram

  1. Hela kom inte med….SHOCK ABSORBER helt outstanding de sitter som en smäck med den

 3. Panache ska också vara jättebra. Har den inte själv men ska skaffa nästa gång. Finns i g.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *