Stress & REA !!!

Idag har verkligen varit en sådan dag som man bara vill skaka av sig då den har präglats av inre stress. De flesta av er har nog upplevt detta någon gång eller kanske tom. flera gånger i livet så ni kan nog känna igen er även om jag inte kan gå in i detaljerna =)

Dagen startade med möte på Kafé Viskan med Jessica och det var inte riktigt så som det ser ut på blocken jag antecknade i även om det handlade om att sätta upp vissa ramar där vi kanske inte riktigt tycker lika. Normalt då människor sällan kan tycka lika i allt.
DSC_0085
Själva blocket är köpt på Lagerhaus =)

Medan vi satt där och pratade om siffror och diverse annat så såg Jessica skräcken i mina ögon och fick själv lite ont i magen då hon undrade vad som hade hänt. Sanningen var där att jag för andra/tredje gången hade glömt av Nicoles tandläkartid!!!

Tog fram messet och insåg att vi skulle ha varit där för 15 minuter sedan. Ringde och med stor tacksamhet fick jag en tid kl. 10 då de hade en lucka. Bad så mycket om ursäkt för att jag var så virrig, en virrighet som handlar inte om nonchalans men mer om att ”lilla huvudet” har lite för mycket att tänka på/lösa/jobba för och på.

Klockan 10 var Nicole och jag på Tandläkarna Smile och blev trevligt mottagna. Tycker att det är så mysigt att de har lyckats skapa en miljö som inte känns så stel av sig, som är mer som ett vardagsrum så att tandläkarskräcken som kanske många lider av inte blir värre av en stel och medicinsk atmosfär.
DSC_0087
Vi fick lite kritik för tandborstningen som kanske inte har skötts på bästa sätt så jag får som förälder ta över lite och kolla att det momentet sköts bra då den är så otrolig viktig.

Eltandborste anses vara bäst men för min del tycker jag inte att det känns som att tänderna blir rena. Är jag den enda som är gammalmodig och som gillar att borsta? =) Jag har även en almanacka i papper istället för att använda mig av min Iphone så jag gissar att jag kanske är lite ”emot” det nya =) Har dock testat båda så mitt uttalande är grundad på en jämförelse =)

När tandsköterskan frågade Nicole om hon var för stor för att välja något i lådan var svaret ”NEJ” så det var en glad tjej som valde någon liten reptil =)
DSC_0089
Vi köpte med oss fluor i jordgubbssmak som skall användas redan ikväll för visst är det bra att bli påmind ibland om hur viktigt vissa saker är (även om man vet)
DSC_0092
Tillbaka till jobbet med ett mindre roligt brev i handen som hade kommit till oss idag och med frågor som ligger lite utanför vad vi själva kan så imorgon får vi ringa några samtal för att söka efter svaren som bara de som har jobbat med det kan, för att ta reda på vissa regler som gäller och för att ta tag i något som tynger när vi idag annars hade en underbar anledning att fira.

Tack M för din hjälp!

Det är märkligt att vi lyckas aldrig få öppna den där flaska/flaskor champagne som vi bara väntar på att få öppna för att fira oss själva, det är vi nämligen verkligen värda =)

Ibland är det lätt att glömma bort allt vad man har gjort/åstadkommit/jobbat för men så får man påminna sig själv eller varandra. Imorgon skall vi bjuda våra döttrar på frukost och njuta lite av att vi är just där vi är … för det är minsann inte dåligt alls <3

Något lite tråkigt är även att min syster och jag inte riktigt får ihop vår ledighet denna sommar så jag vet inte om eller huruvida min och Nicoles semester blir men ger mig inte riktigt än… =)

Efter Midsommar är det många som börjar sin REA och vi är minsann inte sämre. Idag har vi sänkt priset på flera olika varor i butik & webbshop så titta in HÄR och fynda!

På mig i butik idag linne från Religion vars print är detsamma på t-shirten HÄR. Chinosen från italienska 2W finner du på halva priset så ta gärna en stund och titta om dina storlekar finns kvar, sommaren har ju trots allt bara börjat så underbart att få handla lite på REA nu när möjligheten finns.
IMG_8657
Nu är vi hemkomna och lite slut i huvudet efter ett möte så nu tänker jag ”bara” njuta av fotbollen på teve. Nicole har lekt och varit med Millie hela dagen så även hon känner sig trött och bara njuter av sin serie just nu. Vi har helt enkelt myskväll tillsammans men med våra ögon på två olika saker.

Imorgon 6.30 skall jag ut och löpa för första gången på lääääänge men längtar verkligen efter det …

Har du en skön kväll? Har din dag varit bra?

11 thoughts on “Stress & REA !!!

 1. Ville bara skriva och tacka för din fina blogg, läser varje dag och känner igen mig i mycket
  av det du skriver ;-)

  Jo dagen har varit bra, har ju semester och en lång sådan då jag precis som du är gymnasielärare,
  jobbar dock fortfarande i yrket. Otroligt intressant att läsa om dina tankar, modetips, att vara mamma,
  Allt detta är min vardag med.

  Kram till dig och tack för att du delar med dig i bloggen!

  1. Vad gulligt av dig Anna, blir så glad speciellt en dag som denna <3
   Ibland behöver man verkligen inte höra de orden så tack <3
   Skulle vilja själv börja jobba en/två ggr i veckan med det men lite svårt med eget företag också =)
   Kram till dig med …

 2. Hej

  Kramar till dej och var rädd om dej….Inte är du ensam med en hederlig tandborste och almanacka…Här har du en som använder de..hihi
  Veckan har verkligen startat ordentligt full rulle
  Ha en fin tisdag/Kram Nettan

  1. Älskar att skriva på papper eller borsta på riktigt =)
   Tack detsamma Nettan, ja starten känns ordentligt så värre kan det knappast bli =) Finns alltid ngt positivt =)

 3. Jag kan förstå känslan med såna trista brev, har själv också över tid fått såna.
  Men som tur är finns det folk som lever på att just hjälpa till med sånt som man själv inte kan eller intresserar sig för.
  Du är en fantastisk människa som delar med dig av din vardag i både med- och motgångar. Det är ju så livet är för oss.
  Jag läser även andras bloggar och oftast är det bara yta, utseende, kläder och allt ska vara så perfekt och lyckosamt. Jag vet säkert att där finns även lite motgångar hos alla. Jag blir själv så motiverad och inspirerad av dig där du precis som jag själv kämpar med egen butik. Det är inte alltid som det ser ut, flashigt och fint. Det ligger ett enormt arbete även mentalt bakom den blanka ytan. Hoppas verkligen att det funkar för er så att dom sömnlösa nätterna snart är förbi. Stor Kram!

  1. Tack K och visst är det så att alla har med och motgångar och även om jag till utseende kanske anses eller är ytlig så finns bakom det mycket mer än så och tycker att det är så viktigt att man visar att allt är inte alltid som det ser ut att vara.
   Att du därför ger komplimanger för att jag skriver om även det känns för mig som en stor komplimang för livet är inte alltid lätt speciellt om man är egen, ensamstående mamma och människa <3 =)
   Kram

 4. Vill också rikta ett stort och hjärtligt tack för alla dina ord. Gillar verkligen att du delar med dig av både med och motgångar och visar hur verkligheten ser ut. Hoppas innerligt att du och Jessica en dag kan sätta er ner med varsitt glas champange och med alla orosmoment långt bort.<3
  Gick löpturen bra???
  Kram
  P.s Vill också använda riktig tandborste och planeringskalender ;-)

  1. Hahaha! Skönt att det finns flera än mig som gillar ”the old way” =) och tusen tack för orden.
   Vet du, vi skall nog bara öppna den och dricka ut den och fira oavsett för jag tror att det kommer annars alltid att finnas anledningar till att inte fira.
   Nu vänder vi på det och fokuserar på det som skall firas =)
   Psykologi =)
   Kram

  2. Låter som en mycket bra idé :-)
   Finns alltid nåt i livet som man kan fira <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *