Lördagsmys och semesterplanering …

Här vaknar man till ytterligare en fantastisk solig dag så jag känner att idag måste vi ta cyklarna och åka någonstans eller ta för oss av detta vackra vädret som man aldrig kan veta om det består…

Såg du matchen Argentina-Ghana igår? Jag älskade den! Jag vet att jag låter som någon som älskar fotboll men det är faktiskt bara en halv sanning då jag älskar det bara i stora sammanhang, annars kan jag inte ens namnet på två fotbollsspelare i Elfsborg trots att jag bor i Borås. Så illa är det =)

Jag älskar glädjen som finns bland spelarna i Ghana, den smittas av och man kan inte annat än att vilja resa på sig och själv börja ta några danssteg när man ser de bjuda på lite ”samba” eller vad det är när de har gjort mål. Har alltid gillat afrikanska lag just pga. den sköna stilen som skiljer sig väsentligt från den mer ”fokuserade/hårda/här kommer vi” som de stora fotbollslagen bjuder på.

Inget fel i det men det andra är roligare att titta på då det känns som att de har roligt på vägen och inte bara om de vinner.

Min dotter tittade istället på en av sina favoritfilmer för VM lockade så klart inte henne.

Frågade henne vid flera tillfällen om hon ville göra något annat men hon älskar sin myskväll som just består i att mysa i soffan/sängen med bra filmer och något gott att mumsa på en lördag kväll. Med tanke på stjärnvinsten från Liserberg fanns det allt något att mumsa på.
DSC_0084
Nu ligger hon och sover och jag skall googla på lite hotel alternativ i Italien för självklart vill vi åka dit en vecka för att hälsa på familjen och njuta av lite sol och hav <3

Fem dagar vid havet och två i Bologna blir alldeles perfekta men nackdelen med att Italien har sin semester månad i augusti är att det blir svårt för mig och min syster att synka oss … Vi får se om vi lyckas få ihop något trots allt.

Vad skall du göra denna sommar? Skall messa även en vän som har en liten stuga som jag gärna får låna i Varberg för en helg hade jag gärna tillbringat där om vädret bjuder på sol. Små utflykter är också lite mysiga att göra så nu har jag verkligen en längtan till en bil för jag känner mig lite fånge utan den. De som säger att man motionerar mer utan har alldeles fel av egen erfarenhet men självklart är vi alla olika.

Nej, en bil nästa vår så att jag inte sitter här med sura miner för att jag inte kommer iväg …

Nu skall jag googla på hotel i Cesenatico för där blev jag riktig kär och då var det den klassiska ”blixtförälskelsen” som skedde mellan oss. Jag var 16 år och minns fortfarande hur jag var klädd … Vissa saker glömmer man aldrig av eller hur?

Skall nog även titta bland gamla bilder så skall ni få i nästa inlägg några tillbakablickar från förr … <3

2 thoughts on “Lördagsmys och semesterplanering …

  1. <3 jag kollade på matchen och hejade sååå på Ghana. Älskar oxå detta med deras dans och glädje. Vill dock minnas att de mötte Tyskland :=) hi hi. Men det är ju en petitess kraaaam

  2. Sommar ja…. har fortfarande fyra veckors arbete framför mig så vi har inte kommit så långt i planeringen ;-)
    Pratade lite smått om att ev åka till Danmark och ta med tältet. Blir nog en sväng till Legoland också. Ska ta upp frågan idag när barnen kommer hem till oss.
    Sen blir det säkert en sväng med våra motorcyklar när vi är barnlediga. Funderar på att bjuda in oss hos bekanta och ta dagarna som de kommer ;-)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *