Frukost, chinos och ikväll VM …

Ibland är det så skönt att bara ringa det där jobbiga samtalet för att ta reda på hur det verkligen ligger till med vissa frågor och när svaren inte ens är givna då är det svårare men skönt att man nu skall ta reda på detta så att jag/vi får veta vad som är ok och inte. Annat ligger dessvärre utanför vad vi själva kan så de frågorna skall helt enkelt vidare till ansvariga …

Pappersexercis som tar tid/energi och möda istället för att få lägga allt det på nuet och framtiden.

Nåväl, skönt att ha ringt, skönt att ha ventilerat för det finns inget värre än att bara gå och låta vissa saker äta upp en inombords. Detta kan gälla allt där man känner sig orättvis behandlad. Som kollega, vän, förälder, barn, syskon, chef. De flesta av oss kan den känsla pga. att vi själva har känt oss orättvis behandlade samtidigt som andra har säkert av oss känt detsamma.

Livet och relationer, människor med egna viljor, med egna åsikter om rätt och fel där det mest rättvisa är så klart mer till ens fördel än till ens nackdel. Märkligt vore det annars. Att dock veta och erkänna detta innebär också att en större rättvisa kan nås i olika frågor.

Snälla mammor var vi när vi idag tog våra tjejer till Viskan denna morgon för att bjuda de på frukost.
DSC_0085
DSC_0088
Jag blev mätt så fort och även trött väldigt snabbt idag vilket inte är så märkligt med tanke på att huvudet har snurrat på högvarv … =)

Många ordrar i webbshopen i och med REA på många olika klädesplagg. Har du inte hittat till vår webbshop titta gärna in HÄR och klicka på REA om du vill se vad som finns nu på halva priset. Här några exempel på ljuvliga jeans/chinos som du finner för inköpspris.

Ett par chinos vill man så klart ha. En ledig och lyxig känsla …
363
465
Vet ni vad jag längtar mest efter ikväll? Do i need to say more? =)
7-prediksi-italia-vs-uruguay-pertarungan-hidup-mati

 

One thought on “Frukost, chinos och ikväll VM …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *