Fira …

En av mina svenska favorit märken i butiken heter Fira då jag älskar tjejerna bakom märket men även för att de kan konsten att ha en helhet i sitt skapande då de har drivit butik i över 10 år. De kan helt enkelt vad kunderna vill ha.

HÄR kan du läsa lite om dessa underbara kvinnor som har gjort Fira till ett märke som kunderna älskar. Bilden nedan är hämtad från bloggen jag länkade till.
10313585_282876725219262_2220099689095385809_nHär några av de plagg som finns för tillfället, klicka bara på länken HÄR för att komma till vår webbshop.575686658599663Dagen startade annars med en PW och det var redan varmt vid 7.30 medan nu när jag hade bestämt mig för att sola lite på innegården är solen helt plötsligt borta … Därför man inte skall skjuta upp saker … Har nämligen alltid förmågan att lyckas jobba med en massa när jag är ledig men som egen företagare är man ju aldrig det. Huvudet snurrar och jag tänker alltid/ofta/ibland =)

Då vi inte lägger några pengar på annonser (alldeles för dyrt) så gäller det att göra PR som kostar mycket tid istället. Time is money så det är samma sak förutom att tiden kommer inte på faktura tack och lov, inte än =)

Har även lagt ut tre nya produkter i webbshopen som du kan spana in HÄR. Snygga färdiga bilder som passade perfekt in i vår webbshop så jag slipper fota mig i själv i det.

Imorgon kväll har jag bjudit in 10 personer ca för att de skall få titta på lite kläder som jag nu säljer men vill du komma så är det bara att maila mig så får du adressen via mail. Tiden är kl. 19 imorgon om du är intresserad … <3

 

2 thoughts on “Fira …

  1. Bra gjort att köra en Power Walk på morgonen! Själv gick jag 7 km imorse :) Visst blir man pigg och får energi för hela dagen sen..? :)

    Hoppas du har en fin Söndag :)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *