En liten Bond kuriosa …

Idag är facebook som ett slags ID kort på nätet där vi lägger upp allt från statusuppdateringar till bilder som skall påverka på diverse olika sätt.

Före facebook under en period hade jag dock ett konto på Myspace, en sida som ofta förknippas med musik då många nya okända och kända har sin profil där. För ca 7 år sedan var det nämligen Myspace som gällde även om man inte kunde sjunga som i mitt fall.

Minns så väl att jag skickade mitt första test mail till den officiella sidan för James Bond då den filmen som spelades in i Venedig visades just då på biosalongerna.

Lite töntigt skrev jag ett mail till Mr Bond (är dock ingen Bond fantast alls då jag nog har sett en enda film) där jag skrev lite om just Italien och lite annan kuriosa, la till att jag ännu inte hade sett filmen. Blev väldigt förvånad över att jag fick ett svar efter 1-2 dagar där avsändaren berättade att han älskade Italien, att han hade spelat in några andra filmer där mm.

”Hmmmm….” tänkte jag och så skickade jag ett mail till där jag frågade ”I m curious Mr Bond, who writes your mails?” Fick tillbaka och minns det som igår ”Your truly Daniel Craig” … Skickade tillbaka ”Sure, and I`m Queen Elisabeth …”
daniel-craig-pineapple-express-04Log bakom datorn åt denna mail växling och fick efter min Queen Elisabeth ytterligare ett mail där avsändaren förklarade att de i samband med en premiär har lite i uppgift att svara på några mail där på Myspace och så skrev Mr Craig en massa annat som avgjorde att jag trodde helt enkelt på honom.

Jag hade precis flyttat till min nya lägenhet och Mr Craig såg bilderna på min Myspace konto och tyckte att jag bodde väldigt fint och kvinnligt. Det var aldrig någon flört men vi mailade båda och jag tror nämligen att han tyckte att jag var en rolig prick att skriva till då jag var aldrig någon ”groupie” eller kom med vanliga förslag som kanske är vanliga.

Vid ett tillfälle skrev han nämligen ”You´re a good pen pole Michela” och ja, det var jag nog …

Min syster däremot ville att jag skulle bjuda honom till Italien till Jul så att hon kunde göra spaghetti till honom. Hahaha! Det var dock med glimten i ögat hon menade det samtidigt som hon kanske ändå hoppades lite. Spaghetti alle vongole på Julafton hade han nog aldrig njutit av =)

Vid ett tillfälle gratulerade jag honom då jag hade läst i någon tidning att han hade blivit den mest välbetalde skådespelaren i GB och fick tillbaka att om jag ville kunde jag även gratulera honom för något annat då han hade gått och förlovat sig. Log inombords och skrev ”I knew that even Mr Bond could fall in love” och frågade hur han hade friat … Fick svar på frågan men han skrev också att ”inte ens median vet hur” men kan säga att han verkligen gjorde det så att man som kvinna såg stjärnorna =)

Tyvärr kapades mitt konto av en man som hade börjat stalka mig och som la ut på sin egna konto bild på mig överallt … Jag förlorade mitt konto och alla de underbara personerna jag hade fått kontakt med. Jag gick sedan över till facebook och om Mr Craig läser jag numera bara i tidningarna ibland.

Ibland kan ett oskyldigt töntigt mail leda till flera oskyldiga men roliga sådana som kantas av respekt för jag tror att oavsett vem man är så är det där med mail växling med någon som väcker lite nyfikenhet (utan att behöva vara en attraktion) en rolig underhållning just för tillfället.

Det blev inga spaghetti i Italien, jag blev aldrig tillfrågad att bli en gammal Bond brud men jag fick den bästa komplimangen, jag var en rolig person att skriva till för ja, han skrev och han tyckte nog det på riktigt trots att jag inte var Queen Elisabeth … =)

One thought on “En liten Bond kuriosa …

 1. God morgon :)

  Hahaha inte alla som ”snacka” med Daniel Craig ;).
  Kul att du delar med dig :).

  Ha en toppen fin dag
  Kram <3
  Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *