Pink på Familjen Sandwall …

På onsdag skall Jess och jag åter väga in oss inför varandra ögon och då denna dag närmar sig så körde vi en vanlig kaffe … Suck, vad dum man är, precis som om det hjälper =)  Vanlig kaffe istället för latte, skippa onyttigheterna och äta inte allt för sent på kvällen. Det är vad som funkar för mig OM det funkar dvs. =)

Har försökt visualisera mig smal men det fungerade INTE men kan verkligen säga att när man bara skall gå ner 5 kg. som i mitt fall så gäller det verkligen att inte fuska alls för annars sitter de kvar oavsett vad.

Efter kaffet som vi njöt av sittandes på Viskans uteservering med äkta utlandskänsla i luften gick jag till Salong Familjen Sandwall för att få naglarna gjorda av duktiga Mimi. Hon använder sig av både akryl och gelé efter önskemål men rekommenderar oftast gelé för materialet är skonsammare mot sina egna naturliga naglar.

Idag valde jag en riktig baby rosa nyans. Jag är mer orange än rosa men idag ville jag helt enkelt vara som jag inte brukar vara: pink =)
IMG_7241
Vi hade även bestämt att fixa naglarna på fötterna, en del av kroppen jag ogillar trots att man borde älskade de där fötterna som får hålla vår vikt dagligen och som vi vilar resten av kroppen på. Egentligen borde jag avguda dem, vårda dem och älska dem men icke…

Idag tog jag dock ett steg i rätt riktning och de har fått nagellack och skall få nu växa ut för ja, vid nästa resa skall mina fötter visas upp i fransk manicure och i våra snygga Havaianas med äkta swarowski kristaller som du finner HÄR.

Att låta någon få se fötterna och vårda dem är lite av en fobi för mig men idag vann jag mot den och det är jag så glad över.

Tack snälla, underbara Mimi för att du såg till att jag gjorde något som jag aldrig hade gjort om du inte hade pratat med mig <3

Mimi är utbildad nagelterapeut samt är duktig på att tråda bryn/överläpp/panna/ansikte/haka & hals. Man blir som en bebis i ansiktet av att låta henne jobba med tråden. Helt magiskt resultat om du inte har testat det. HÄR finner du all info för att ringa och boka eller läsa vad Familjen Sandwall har att erbjuda.
IMG_7237
Medan jag satt där och fick mina naglar gjorda var det många tjejer som var där för att göra naglar/hår/make up. Man såg hur förväntansfulla de var inför kvällen och inför balen. En liten prinsess känsla att få klä upp sig med balklänning och känna sig vacker i allt det vi tjejer kan göra för att få fram det bästa av oss.

Även om jag nu känner några så måste jag verkligen ge ett eloge till alla som jobbar där. Medan tjejerna väntade eller medan de fick sin make up/håruppsättning gjorda blev de bjudna på något att dricka och alltid var någon av personalen fram för att se till att de blev servade. Att bli uppassade är något de flesta av oss värdesätter högt när vi väljer mellan olika salonger så tummen upp för att ni tänker på helheten.

Då jag verkligen la märke till detta så väl vill jag även skriva det <3

På mig idag blev mina favorit chinos från italienska 2W och blus från Fira. Vi har halva priset på alla chinos från just 2W så titta in HÄR för att inte missa detta fantastiska erbjudande. Så snygga även i ljus beige till rosa/vita/ljusblåa/turkosa överdelar <3

Fira blusen är numera slut i vitt men vi har den i två andra underbara färger HÄR.
IMG_7230
Nu skall Nicole förbereda en sås för imorgon är det klassavslutning på kvällen så picnic korg är vad som gäller <3

Önskar dig en fin kväll …

6 thoughts on “Pink på Familjen Sandwall …

 1. Hej!
  Är det inte bättre om ni mäter er med måttband i stället för med våg? Om man tränar är det ju inte säkert att man går ner i vikt, utan kanske upp eftersom muskler väger, däremot blir man tightare i kroppen å minskar på så sätt sitt omfång.
  Bara ett tips! :)
  Annars finns fitnessfighten att testa, håller på en månad och du får veta vad du ska träna en timma om dagen och vad du ska äta ( var tredje timma och mycket kvarg/keso ).

  1. Helt sant men jag är våg fixerad dessvärre och den säger för mig att jag har gått upp 5kg samt känner det på kläderna =)
   Du har dock rätt <3

 2. Hei!
  Kom tilfeldig innom din Insta, og følger deg der. Så flott stil,klærne i din butikk er så fantastiske.(så synd vi har så høy toll…) Takk for all inspirasjon! I tillegg virker du veldig god hjertet :D
  Klem fra Norge

  1. Tack själv för att du följer och är det något som du vill beställa kan vi även skicka till Norge men då får du maila eller ringa till oss för beställning <3
   Kram från Borås …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *