In love with my first jumpsuit …

Ja, det sägs att det alltid finns en ”första gång” och när vi hade inköp denna förmiddag på vårt nya italienska märke i butiken så var det dags för mig att falla för en jumpsuit … Till skillnad från många jag har sett som har en slags ”marknadskänsla” över sig så var denna elegant, kvinnlig och helt perfekt.

Till en början trodde jag inte att jag kunde få på mig den men det gick … trots allt som är ibland i vägen =)

Storlek S på bild och priset kommer att vara 1399:- på denna ljuvliga dress som kommer i december 2014. Den som väntar på något gott … =)IMG_7372
Det var ett fantastiskt inköp där många klockrena plagg beställdes. Bra priser, made in Italy känsla, kvinnligt och roligt. Helt klart ett märke som vi kommer att jobba med då den innehåller det vi gillar och av instagram att utläsa så var det många som uppskattade våra val.

Kan berätta att vi även har beställt en tajt underbar skön denim (som känns mer som en pants) med inbyggd stuss. Ja, det är inte alla som har gjort sina squats dagligen som vi kanske trodde att vi skulle göra. Kan vi sminka över lite rynkor kan vi väl även få en liten hjälp med den bakre delen?

Pop Up byxorna kommer däremot inom några veckor då de fanns med omgående leverans, det tackar vi för och självklart kan du välja att ta ut den där lilla hjälpen om du däremot är redan nöjd med din naturliga jag =)
IMG_7353
Här ser ni ytterligare en underbar blus beställd till december … Priset kommer att ligga på 999:-
IMG_7321
Gillar ni däremot mina denim så finns dessa i webbshopen HÄR för halva priset! Ett riktigt kap på en lyxig denim som i vanliga fall ligger på över 2000:- …

Nu skall jag jobba vidare här. Min dag att jobba till 18 för att sedan bli hämtad av Nicoles pappa och sambo. Ikväll är det nämligen klassavslutning på Almenäs och det är picnic korg som gäller. Som tur är med allas överraskning hade jag en riktig docksöt sådan på vinden.

Bilder från kvällen senare idag så hoppas jag på uppehåll så klart då tjejerna och killarna i klassen hoppas på bad i sjön och misstänker att de kommer att hoppa i vattnet oavsett väder =)

En underbar söt blus som precis har kommit in på webbshopen är den här från Love Forever. How cute? =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *