Intervaller, fest klänningar & vita Please jeans …

Klockan 7 var det dags för intervall träning på löpbandet under övervakning av vår PT Anna Gren. Längre pass än sist så idag körde vi följande för dig som är sugen på lite tips: Löpning 2 min/vila 1 min x 5, löpning 1 min/vila 30 sek. x 5 för att avsluta med en hel tabata löpning 20 sek/vila 10 sek x 8.

Hur fort du skall springa beror naturligtvis på hur vältränad man är. Ofta sägs det att det är bättre att ha en viss lutning än att springa alldeles för fort då det kan skada knäna. Man får känna efter men huvudsaken är att man får upp pulsen och att det skall vara precis så att man orkar för då orkar man lite mer kommande gånger.
IMG_4156
Förstår inte hur fort vilo sekunderna går i jämförelse med de man springer …

På vägen hem stannade jag på Juice&Friends och köpte mig en shot gjord på spirulina och ingefära samt tog hem till min lilla en god gjord på anananas, cocosolja och apelsiner. Måste nog investera i en bra mixer så att man kan göra egna ibland.

Efter en dusch och kaffe med mina vänner Tania och Fazli var det bara att dra på sig den urläckra klänning från Dry Lake som hade kommit till butiken. Igår sålde den andra klänningen slut, så 11 paket skickades idag men även DEN HÄR är snart slut.

Skrattade dock för den är verkligen petite i storleken. Oftast har jag S men då jag har stor byst så gick det verkligen inte att få upp dragkedjan trots att jag har storlek L på mig!!! Min rekommendation är därför gå upp en storlek oavsett byst storlek men gå upp två om du har större än en D kupa och väger över 64.

Du följer mig väl på instagram?
10177505_10152083348753660_3207607579609155818_n
Ytterligare en klänning från samma märke och i en model de alltid har då den är en given succé är DEN HÄR  (pris: 549:-) som är kortare framtill och längre baktill. På bild har jag storlek S och den satt vekligen skönt efter att ha provat fodralet ovan =)
562
Sist men inte minst hörde jag min kollega ”tjuta av glädje” när Please leveransen kom idag.

Vita Please finns nu i webbshopen och riktiga bilder kommer senast på onsdag. Vill du dock  beställa de redan nu så är det de vanliga i 3 knapps modellen som är lite halvbaggy, mest sålda jeansen i Sverige? =)
IMG_4200
Denna underbara vita jeansen finner du HÄR och en vit jeans är nästan ett måste i vår/sommar garderoben <3

Har lovat min dotter scones så det blir bakning ikväll!!! Önska mig lycka till snälla för de som känner mig vet hur illa detta kan bli och är förvånad över att min dotter överhuvudtaget frågar mig då hon borde veta bättre =)

Kram så länge!

6 thoughts on “Intervaller, fest klänningar & vita Please jeans …

 1. Åh ja vita Please är bara SÅ snyggt! Har mina sedan förra sommaren. Tänker BO i de i vår/sommar :D.
  Klänningarna var snygga :)! Men jag behöver nog ha ett år, och varje dag träning på gymmet, på mig innan jag vågar mig i en sådan klänning ;-).
  Det närmar sig söndag ;-). Om jag ser dig ska jag hälsa … hihi.
  Har undrat hur det går för din syster? Hoppas det går bra!
  Ha en toppen fin dag <3
  Kram Lotta

 2. Har du kvar Michael Kors tröjan i M? Please jeans helt underbara men som du säger kanske den mest sålda design jeansen i Sverige? Då är t.ex. 2W lika skön men mindre vanliga och nytt godis för ögonen. Sån är jag, tröttnar och vill ha nytt eller inte ha det som ”alla andra har”. Önskar er en härlig & Glad påskvecka ;))

  1. Ja, Tiina, Please säljer alltid men de säljer därför att vi gillar dem, så enkelt är det … =) Har du redan Please tycker jag istället att du skall satsa till sommaren på en chinos från 2W då chinos är alltid snygga på denna sidan av året …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *