Tips på en underbar blogg & ”spaghetti” alla ”carbonara”

Dagen startade långsamt då både jag och lillan var lite trötta efter gårdagen. Vi låg kvar den där lilla extra stunden i sängen och som vanligt fick jag uppdraget av att klia hennes rygg. Vem gillar inte att bli ompysslad lite? Alla vill väl vid något tillfälle få vara det där lilla barnet … I do =)

Idag kl. 11 kom de och hämtade vår Artwood soffa så Nicole passade på att ligga i den en sista gång medan hon njöt av en favoritserierna.
DSC_0264
På bara 10 minuter var soffan borta från vårt hem där den har bott i nästan 2 år. Minns så väl att jag köpte den när vi skulle filma ”Småstadsdrottningar” för TV3 och nu har vi mer eller mindre plats för lite disko ikväll innan den nya kommer i veckan. Vi längtar …

Apropå serien minns så väl att jag fick mail från en kändare bloggerska i samband med serien där hon uppmuntrade mig att vara ”mig själv” så som jag är och vill vara. Detta är ganska sällsynt i blogg världen där kvinnlig avundsjuka är ett känt begrepp. Näthatet är inte bara det som läsare skriver men även vad andra bloggare skriver om varandra. Blev därför väldigt glad att någon som driver en stor blogg tog sig tid för att skriva  till mig med målet att ge energi då mental styrka är en nödvändighet när man driver en blogg.

Förutom denna fantastiska sida hon visade då upp är hon även en otrolig duktig fotograf och hela hennes blogg inspirerar till att lära sig att ta vackra kort och skriva inspirerande texter då skrivandets konst finns representerad här också.

Mitt söndagstips för lite läsning är därför DEN HÄR bloggen, som går under namnet Att Vara Någons Fru och som drivs av en fantastisk kvinna.
header1
Njut av vackra inlägg med mycket ”feel good känsla” så hoppas jag få träffa henne in real life någon dag för vissa personer känner man för utan att ens ha träffat dem.

Nicole ville ha ”pasta alla carbonara” och tog fram receptet till mig på sin mobil då hon vet att jag inte kan. Hon tog dock bort flera ingredienser hon inte ville ha så resultatet blev en pasta á la Michi/Nichi =)
DSC_0268DSC_0270Resultatet är av mer tveksam karaktär. Är ofta det där ”undantaget som bekräftar reglerna” för som född och uppvuxen i den kulinariska staden Bologna borde jag kunna laga mat, detta borde ligga i generna men av någon märklig anledning så blir det med mig aldrig som det borde =)

Inte ens Knut vågade möta min blick när Nicole gav sitt betyg … Mamma mia, finns ”Sveriges sämsta mästerkock” som reality? I så fall är en plats och en vinst säkrad … =)
DSC_0271
Nu skall allt diskas och så skall allt det som blev kvar troligtvis inte sparas till dagen efter för jag tror inte att någon i familjen vill äta upp …

Catering … such a wonderful word! <3

3 thoughts on “Tips på en underbar blogg & ”spaghetti” alla ”carbonara”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *