Scones …

”Mamma, du kan inte laga mat men du KAN baka scones!!!” YES tänkte jag inombords, jag kan något!!! Vem vet min blogg som annars saknar en agenda (den enda agendan är jag själv =) kanske rentav förvandlas sakta men säkert till en blogg om bakning? =)
DSC_0283
Doften av nybakad spred sig i hela köket … Vem försöker jag lura? Alla vet att scones doftar inget =)

Ingredienserna köpte jag efter att Nicole hade googlat fram receptet och skickat det hela via MMS. Så fungerar det hemma hos oss.

Vi är lite ”annorlunda” i vår lilla familj men vi har klarat oss i sex år vilket är ett under =)

Nu har hon lovat mig att titta på film tillsammans då hon kan vara uppe hur länge hon vill, Påsklov hela veckan men en annan vill försöka sova lite. Träning tidigt och möte med Jessica kl. 9 i butiken och även idag har ordrar kommit så att vissa varor har sålt slut på bara en dag.

Detta glädjer oss då februari/mars har varit sådana månader då handeln har haft sina up and downs, vi alla har nog längtat efter lite vårkänslor för att förnya garderoben men nu är den här och imorgon har det sagts att det skall bli riktigt varmt och skönt så vi hoppas på en riktig skön morgondag <3

Glömde i föregående inlägg visa vad jag hade på mig. Jeansen finns HÄR och t-shirten HÄR. Dessa denim älskar jag då de är i en annorlunda läcker tvätt och därför olik de flesta andra.

Uppskattar du kläder med det där lilla extra så lär du inte bli besviken då vi pratar här om kvalité och italiensk känsla för kläder…

Made in Italy är ju trots allt ett signum i sig <3
IMG_4163
Nu mor & dotter kväll i sängen då vår soffa är borta och vi väntar på att den nya kommer på onsdag … Både jag och lillan längtar efter att få inviga den och på fredag skall vi ha lite fest för den och oss =)

Vi älskar att fira oavsett, det finns ju trots allt alltid något man kan celebrate <3

2 thoughts on “Scones …

  1. Hej

    En fråga som inte har med ditt inlägg….Jag beställde nu precis mina ” favvo märke ” pleasebyxan, de vita som har kommit in och jag tog då faktura och råkade missa en bokstav på min mejladress…Är det till er i butken jag ringer eller till Klarna?
    Klumpiga jag…
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *