Instagram motivation via Paolo Roberto …

En av Instagram konton jag tycker är mest inspirerande (följer knappast några dock =) är Paolo Robertos som dagligen lägger upp någon grym träningsbild med texter som gör att man blir både lite arg och glad. Den här är en snäll sådan men han skriver ofta att har man problem med övervikten så har man helt enkelt ätit mer än vad man har förbrukat.
IMG_3955
Enkel matematik som vi vet men som vi försöker hitta genvägar till genom olika dieter men i slutet är det ändå så enkelt som: ät mindre än vad du förbrukar annars lägger du på dig.

Jag undrar dock vidare om det hade varit en kvinna som hade kommit med lite kaxiga texter. Hade jag tyckt att hon hade varit lika inspirerande eller hade jag bara retat mig på henne? Då jag ställer frågan är svaret nog den att jag hade troligtvis gjort det.

Jessica och jag var dock på gymmet kl. 6.15 och körde lite uppvärmning för att sedan gå till gymsalen där vi var i 45 minuter. Mage, armar, ben … När jag satt vid en av maskinerna och hade precis lämnat den som var bredvid frågade Jessica om det inte var exakt samma maskin. ”Den känns annorlunda” iaf. och gladde mig efter minutiösa studier för att kolla om det var samma eller inte att de gick åt olika muskelgrupper trots likheten. Tack och lov!

Tänk om jag hade kört samma utan att ens märka det =)

När vi tog lite kort på gymmet så kunde jag verkligen inte låta bli det här och kan verkligen inte låta bli att publicera det för jag har skrattat åt det. Antingen har ni samma humor eller så tycker ni bara att jag är helt ”pucko” … Ni behöver verkligen inte kommentera med vilket men för mig är det en klockren gymbild á la Michela som ni får tolka precis hur som helst då er tolkning är grundad på er och inte på mig =)
IMG_3957
Här i bloggen är den lite mer dold men på Instagram la jag band på min humor och la ut en renare gymbild =)
IMG_3958
Livet är för kort för att bli tagen med allt för stor allvar så lite självdistans och ironi skadar absolut inte mig denna torsdag morgon.

Dagens råd är: följ Paolo Roberto på Instagram och bjud på ett leende även om det inte står Nike på det =)

Godmorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *