Skön massage att starta dagen med …

Efter gymmet, en dusch och ombyte gick jag till Salong Familjen Sandwall då både Jessica & jag fick var sitt presentkort på massage att nyttja. Då jag sitter ofta vid datorn och troligtvis inte så som man borde var detta något jag verkligen hade längtat efter …DSC_0254
Den duktiga och väldigt trevliga massören som tog hand om min nacke/rygg/axlar heter Caroline Gustafsson. I 45 minuter fick jag en skön spa behandling med en olja som mjukar upp och sakta men säkert försvann de små spänningar jag hade.

Varför gör man inte sådant här oftare? Det är verkligen sådana här ”upplevelser” som man skall unna sig för lite vardags lyx och för att ta hand om sin kropp och psyke.DSC_0255I slutet på massagen fick jag vända på mig för att få lite även på armar och händer. Lovar att om jag inte hade haft butiken att öppna kl. 10 hade jag legat kvar där =)DSC_0256Tack Caroline för en underbar massage, i will be back <3
DSC_0261
Har även precis lagt in denna nya t-shirt från Tigha. Har du missat dem och om du gillar dem så skall du nog passa på för vi har packat rätt så många ordrar idag innehållande just dessa så skynda på. Du finner dem HÄR.IMG_3870
Nu skall jag packa inför morgondagen då Nicole och jag åker och övernattar i Göteborg då vi skall förbereda inför lördagens floppis.

Om en timma skall jag även till min vän och frisör Fazli som skall fixa mina extensions. Vi lär ha en lååång kväll framför oss så bäst att packa nu för det lär jag inte orka ikväll när jag kommer hem. Att vara naturligt långhårig och blond kostar tid och pengar =)

Såg produkterna som Johanna har fixat till våra goodiebags. OMG vilka underbara grejer man får i dem. Trettio personer kommer att få gå hem med en sådan och med de underbara produkter hon har fixat och med de erbjudanden som jag har redan har sett till finns i Göteborg så lär det nog bli många glada personer. Vill själv ha en …

Du kommer väl till oss på lördag? Vi tycker att det skall bli så trevligt att träffa så många läsare så vi är så glada att ha ordnat detta. Glöm inte Hotel Pigalle, nära centralen och Femman Huset på lördag 12-15. Ta med dig kontanter och gärna växel. Vi ses då!

Nu resväskan …

6 thoughts on “Skön massage att starta dagen med …

  1. Hej

    Visst är det underbart att skämma bort sej, man skulle göra det mycke oftare…Du har verkligen ett mysigt hem så fräscht och fin inredning som du visade i ett tidgare inlägg som jag såg nu…Det ser så välkomnande ut..
    Lycka till nu med loppisen
    Kram Nettan

  2. Välkommen till oss på massage efter en lång arbetsdag from 6/5. Då tar Eila hand om alla spänningar:) roligt att läsa om min fd kollega Caroline :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *